INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AFACERE

VIDEO Ionuț Radu și George Pușcaș, parteneri într-un business inedit în București! În ce își investesc banii: „Soțiile fotbaliștilor au discount”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 18:20 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 19:00

Doi dintre liderii generației U21 care a scris istorie la Euro 2019, portarul Ionuț Radu și atacantul George Pușcaș, au intrat în afaceri. Alături de alți doi prieteni, impresarul Bogdan Apostu și George Rotariu, au pus bazele unei clinici de remodelare corporală, The Clinique.

Cei doi internaționali români au lipsit de la inaugurare, pandemia și faptul că sunt în plin sezon la Inter și Reading i-au privat pe cei doi de a lua parte la eveniment. Patru bărbați, trei dintre ei din fotbal, patroni ai unei clinici cu public în mare parte feminin, poate părea un lucru neobișnuit.

„Important e că suntem tineri, că avem avânt, ne dorim să reușim. Cred că asta e cel mai important. Suntem prieteni, venim din lumea fotbalului, suntem oameni corecți. Toți am ajuns aproape cei mai buni pe domeniul în care activăm, ceea ce ne recomandă să avem un business de succes", a zis Bogdan Apostu.

VIDEO Radu și Pușcaș, parteneri cu Apostu într-un business în București

Așteaptă fotbaliștii

În ciuda faptului că este un segment dedicat în mare parte publicului feminin, la clinica din zona Băneasa sunt așteptați și fotbaliști, fiind proceduri de relaxare sau recuperare pe care le pot face. "Luăm în calcul să oferim un discount tuturor fotbaliștilor sau soțiilor lor dacă vor dori să vină la clinica noastră. Iar dacă ei ne vor recomanda mai departe, nu putem decât să le mulțumim", a mai zis Bogdan Apostu.

Academie de mental coaching

Mai mult, cei 4 vor pune bazele și unei academii de mental coaching, segment tot mai căutat de fotbaliști în ultimii ani, parte care se dezvoltă tot mai mult și în țara noastră: „Vom face aici prima academie de mental coaching din România. Ceva unic în România. Colaborăm cu oamenii care s-au ocupat de imaginea Simonei Halep sau a lui Gheorghe Hagi. Aici ne apropiem de fotbal".

 Toți am avut aceeași idee. Așa a luat ființă această clinică. Este un atu pentru noi că-i avem pe Pușcaș și Radu. Sunt doi sportivi de top, sunt prietenii noștri și așa au intrat și în echipa asta
- George Rotariu, antreprenor

 Am investit în cele mai noi tehnologii. Avem aparatură de ultimă generație. Nu am făcut o investiție doar de dragul de a o face. Vrem să oferim servicii premium
- George Rotariu, antreprenor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

SuperOli! Cosmin Olăroiu l-a învins și pe Jordi Cruyff și a calificat-o pe Jiangsu Suning în „sferturile” campionatului chinez

Mitriță are SUA la picioare, după „dubla” cu Cincinnati: „Alexandru cel Mare. Clasă mondială”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
kordell
kordell  •  29 Septembrie 2020, 17:35
Postat de persanu pe 27 Septembrie 2020, 19:28

Academia de mental coaching ? Omg ... Folosim cuvinte doar ca da nine la tampi, e plina Romania de academic, doar ca alea importante sunt goale.

Ce stii tu ba :)))

mal.
mal.  •  29 Septembrie 2020, 09:22

Băi băieți! Știți ce e aia o clinică? Săracii de voi... Clinica este o instituție medicală cu paturi în care se desfășoară învățământ medical universitar, în cadrul unei facultăți de medicină! Auci! Toți proștii și fotbaliștii, inclusiv tăticul lor (Becali George) au câte o clinică! Țara tuturor posibilităților... probabil este o ocazie ca *** să se considere scriitori...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  27 Septembrie 2020, 19:28

Academia de mental coaching ? Omg ... Folosim cuvinte doar ca da nine la tampi, e plina Romania de academic, doar ca alea importante sunt goale.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close