INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Marele Rivaldo sare în apărarea lui Mircea Lucescu: „Poate începe o nouă eră la Kiev, tot cu brazilieni” » Îi propune 2 jucători

Marele Rivaldo sare în apărarea lui Mircea Lucescu
Marele Rivaldo sare în apărarea lui Mircea Lucescu

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 11:31 / Actualizat sambata, 01 august 2020 12:09

Marele Rivaldo (48 de ani) laudă alegerea lui Mircea Lucescu (75 de ani): „Un profesionist nu trebuie să refuze niciodată ofertele interesante, deşi există situaţii speciale. Aş fi suferit dacă mă transferam la Real Madrid".

Şi Rivaldo i-a luat apărarea lui Mircea Lucescu, criticat de mulţi în Ucraina pentru că "a trădat-o" pe Şahtior şi a semnat cu Dinamo Kiev până în 2022. 

„Cred că un fotbalist profesionist sau un antrenor nu ar trebui să respingă niciodată oferte interesante, dar desigur că există şi situaţii speciale. Cazuri controversate, cum, de exemplu, s-a întâmplat cu transferul lui Figo de la Barcelona la Real. Aş fi suferit în acelaşi fel dacă m-a şi fi mutat la Madrid. Uneori, astfel de paşi sunt consideraţi imposibili. Fotbalişti legendari şi crescuţi de club, de genul lui Pique, Puyol sau Guardiola, nu vor juca niciodată la Real sau nu vor merge să antreneze. La fel cu Casillas ori Raul pe Camp Nou. Am avut ocazia să joc la trei echipe din Sao Paulo, am simţit că acei paşi au provocat nemulţumire. E de înţeles, dar un profesionist trebuie să gândească la ce-i mai bun pentru carieră". 

Propune doi atacanţi din Brazilia 

Fostul câştigător al Balonului de Aur în 1999 are încredere în reuşita lui Il Luce la noua echipă: „Lucescu va începe o nouă eră la Dinamo Kiev. Şi mă gândesc că ar putea implica în proiect şi brazilieni, aşa cum a avut succes la Şahtior. Vorbesc despre jucători ca Luan sau Everton Soares, ale căror transferuri ar reprezenta soluţii excelente. Chiar dacă nu sunt sigur că se vor adapta uşor iernii din Ucraina ori schemelor noi de joc". 

Luan Vieira, 27 de ani, este atacantul lui Corinthians, iar Everton (24), tot atacant, evoluează la Grêmio. 

VIDEO. Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu:

Mircea Lucescu mai primește și laude: „Trăiește pentru fotbal!”

Mircea Lucescu pune pe liber un vicecampion mondial! Prima plecare de la Dinamo Kiev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  01 August 2020, 12:21

Cum sa il ia pe Everton Soares cand ala e cotat la 28 de milioane? :)))

clarvazatorul
clarvazatorul  •  01 August 2020, 12:20

Pai si Rivaldinho?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează