INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Încăpățânat, își atrage antipatii!” » Marius Șumudică spune secretul lui Denis Drăguș: „Colegii nu puteau să închidă ochii la așa ceva...”

Denis Drăguș (dreapta), în amicalul cu Columbia Foto: Ionuț Iordache
Denis Drăguș (dreapta), în amicalul cu Columbia Foto: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 12:46 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 14:05

Invitat într-o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” ce se va difuza în această seară de la ora 20:00, Marius Șumudică vorbește la superlativ despre Denis Drăguș (24 de ani). Jucătorul aparține de Standard Liège, dar este împrumutat în acest moment în Turcia, la Gaziantep, fosta echipa pregătită de Șumudică.

Marius Șumudică a decis să plece din Turcia și să rezilieze contractul cu Gaziantep. A refuzat ofertele pe care le-a primit din fotbalul românesc și a dezvăluit că va pleca în zona Golfului pentru a negocia posibilitatea de a prelua o nouă echipă.

„Drăguș este unul dintre cei mai buni jucători care i-am antrenat vreodată”

Până să-și pună semnătura pe un nou contract ca „principal”, Marius Șumudică a vorbit la superlativ la „Prietenii lui Ovidiu”, despre Denis Drăguș. Căruia i-a evidențiat punctele forte, dar și minusurile cu care acesta se confruntă.

Drăguș este unul dintre cei mai buni jucători care i-am antrenat vreodată. Dar foarte, foarte, foarte încăpățânat. Am avut multe muncă cu el. Mult mai mult decât cu Alibec și Budescu la un loc. Deci mult mai mult decât cu Alibec și Budescu la un loc”, a spus Șumudică.

Marius Șumudică: „Denis Drăguș, mult peste toți jucătorii pe care i-am antrenat!”

Care a dezvăluit că jucătorul român a avut probleme inclusiv la antrenamentele lui Gaziantep: „Foarte individualist, își atrage antipatii la antrenament. Normal trebuia să-i mai dau o minge, să joace singur că el n-o dă la nimeni. Își atrage antipatii într-un grup precum Gaziantep”.

„Încăpățânat, își atrage antipatii!” » Marius Șumudică spune secretul lui Denis Drăguș: „Colegii nu puteau să închidă ochii la așa ceva...”
Marius Șumudică

Și-a detaliat spunând că: „În lot îl aveam pe Lazar Marković care a jucat la Liverpool, Papy Djilobodji care jucat la Chelsea, era Nicolas N'Koulou care jucase la Watford și la Torino. Jucători care aveau o anumită valoare, nu puteau să închidă ochiul. Pierzi o minge, pierzi două, pierzi trei...”

La capitolul plusuri, Denis Drăguș l-a cucerit pe Marius Șumudică. „Execuții incredibile, mult peste toți jucătorii pe care i-am antrenat. O rupere de ritm după loc, forță în picioare, dar încăpățânat, egoist”, l-a caracterizat tehnicianul.

Lucrurile pe care trebuia să le facă simplu le complica. Și când trebuia să ia acțiune, că n-avea pe nimeni pe lângă el, încerca să-și găsească un coechipier să joace simplu. Exact invers. Am luptat mult cu el și l-am făcut să marcheze 13 goluri. Este pe buzele tuturor în Turcia

Marius Șumudică, antrenor

Beșiktaș și Hoffenheim îl vor pe Denis Drăguș!

Despre posibilele destinații ale lui Denis Drăguș din vară, atunci când îi expiră împrumutul la Gaziantep, Marius Șumudică a recunoscut că există interes serios pentru jucătorul de 24 de ani.

Beşiktaş sunt înnebuniți! Hoffenheim are ofertă făcută direct la Standard Liège. Sunt mai multe echipe care vor să-l ia”, a spus Șumudică la emisiune.

„Încăpățânat, își atrage antipatii!” » Marius Șumudică spune secretul lui Denis Drăguș: „Colegii nu puteau să închidă ochii la așa ceva...”
Marius Șumudică și doi dintre cei patru români de la Gaziantep, Florin Niță și Denis Drăguș / Foto: Facebook Gaziantep

Dar spune că a contribuit la forma acestuia: „Eu cred că i-am găsit postul! Punându-l în bandă îl izolezi, la mine juca în centru, număr 9 sau al doilea vârf. Are mai multă libertate, are spațiu unde să ia acțiuni unu contra unu.

Așa ducându-l în bandă îl limitezi, îi dai o rază de acțiune mult mai mică. Să marcheze 13 goluri în Turcia unde întâlnește adversari puternici. Adică te întâlnești fundași care sunt plătiți cu milioane de euro. Nu joci cu Iordan de la Tehnometal”.

Citește și:

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul! » Motivul care l-a făcut pe antrenor să refuze: „Am aflat asta în ultima clipă! Cu tot respectul”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul! » Motivul care l-a făcut pe antrenor să refuze: „Am aflat asta în ultima clipă! Cu tot respectul”
După Drăgușin, Florin Manea vrea să dea lovitura cu alt internațional „tricolor”: „Impresarul lui Joao Felix a fost la România - Irlanda! Deja se interesează de sume”
MERCATO
După Drăgușin, Florin Manea vrea să dea lovitura cu alt internațional „tricolor”: „Impresarul lui Joao Felix a fost la România - Irlanda! Deja se interesează de sume”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
persanu
persanu  •  27 Martie 2024, 15:50

Marius Șumudică a decis să plece din Turcia și să rezilieze contractul cu Gaziantep. Nu ba astea erau clauzele in contract, ca lumea stie ce voal poarta Sumudica, l-au invatat. Vii antrenezi, ai banii astia, ai aia si aia, si daca ai rezultate slabe pot sa te dau afara fara sa-ti platesc nimic. Si hapsanul s-a dus. La cate echipe de afara si-a terminat contractul Sumudica? Dar la cele in Romania ? E mercenar, nu antrenor. A avut curaj Gaziantep sa-l dea afara dupa ce a dat noroc cu Erdogan si ca a vrut ala sa-l faca cetatean turc ? Inadmisibil... :))))))))))) Povestile lu asta le-a intrecut pe cela ale lui Prodanca cand spunea de Reghe ca, castiga meci dupa meci si e iubit de arabi si ca vor sa ii prelungeasca contractul si dupa o saptamana ;-au dat afara, intru ma uit pe flashscore si el nu mai castigase de 7,8 meciuri. :)))))))))

befree
befree  •  27 Martie 2024, 15:01

Sumudica abereaza, ca de obicei.

dumitru.serban
dumitru.serban  •  27 Martie 2024, 14:16

Wow, imperial a fost cu adversari mai buni de nivel international ;)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează