INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, prima reacție după ce turcii au scris că va fi demis: „A fost o noapte grea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 12:15 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 13:45

Marius Șumudică a avut o primă reacție după ce Yeni Malatyaspor, echipa sa, a pierdut în runda #21 din Superligă, 1-2 cu Goztepe, iar presa turcă a scris că acesta va fi demis.

Antrenorul român nu a fost la conferință, în locul său venind secundul Gabi Mărgărit, care a spus că Șumi se simte rău, iar acum tehnicianul lui Malatyaspor a avut o primă reacție.

Șumudică a postat un mesaj scurt pe contul său de Instragram, în care a avut un mesaj pentru fani, după al 11-lea meci fără victorie în campionat. Antrenorul nu a făcut nicio referire la posibila demitere, lăsând însă să se înțeleagă că va continua.

Marius Șumudică, prima reacție după ce turcii au scris că va fi demis: „A fost o noapte grea”

„A fost o noapte grea pentru toți. Am vrut un rezultat diferit, am muncit din greu pentru a vă face fericiți. Dar în fotbal nu totul merge potrivit planului. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit noaptea trecută. Mergem în continuare împreună”, a scris Șumudică.

Șumudică a preluat-o pe Malatyaspor în luna octombrie a anului trecut. Acesta are 9 înfrângeri în 15 meciuri (3 victorii, 3 egaluri), fiind eliminat și din Cupă.

Yeni Malatyaspor, ultima în Turcia. Eșec cu Gozetepe

Meciul de de vineri a început perfect pentru Șumi. Kenan Ozer a tăiat apărarea oaspeților cu o pasă în gaură, iar Eskihellac a deschis scorul în minutul 7 : finalizare excelentă, la „lung”, în plasa laterală.

Numai că primul sfert de oră nu s-a încheiat cu Malatya în avantaj. Goztepe a obținut penalty la un corner, Berkan Emir a restabilit egalitatea de la punctul cu var. Până la pauză, Goztepe a avut și un gol anulat pentru ofsaid. Până la urmă, tot eșec pentru ȘumudicăLourency, abia intrat pe teren, a adus victoria lui Goztepe (73). Și pentru că portarul Ertac Ozbir a citit greșit centrarea trimisă de nigerianul Obinna Nwobodo.

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  16 Ianuarie 2022, 08:50

Daca nici pe Goztepe,atunci pe cine?

paolo17
paolo17  •  15 Ianuarie 2022, 14:36

Ninel, dansatorul din buric.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează