INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Mihai Stoichiță, după ce Mirel Rădoi a semnat cu locul 9 din Arabia Saudită: „Iată că am avut dreptate”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 13:06 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 13:21

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a comentat numirea lui Mirel Rădoi (41 de ani) la Al Tai FC, locul 9 din Arabia Saudită.

Oficialul FRF l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru noul contract și s-a declarat mândru că antrenorul pentru care a insistat pentru banca României U21 și a neționalei mari a semnat un contract de 1,2 milioane de euro în Arabia.

Adrian Mititelu, contre în direct cu un fost jucător de la Dinamo: „Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, contre în direct cu un fost jucător de la Dinamo: „Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi”

Mihai Stoichiță, după ce Rădoi a semnat cu Al Tai FC: „E antrenor de valoare”

„Iată că am avut dreptate. Alt răspuns nu am. Să îi dea Dumnezeu sănătate și noroc. 

E antrenor de valoare, altfel nu ajungea acolo. Este un tip bine pregătit, e pasionat de fotbal. Poate uneori este cam încăpățânat. În lumea asta ar trebui să fie mai maleabil. Dar Mirel are un caracter puternic Este un antrenor de valoare, ca alții pe care i-am promovat. Dar nu vreau să mai intru în detalii. 

O să reușească în viața asta de antrenor, în viața complicată de antrenor. Ce să-i spun? Nu am vorbit cu el. Am fost luat prin surprindere, dar mi-ați făcut săptămâna mai frumoasă. E prima veste bună primită”, a spus Mihai Stoichiță la ProArena.

Mirel Rădoi îl va antrena pe fostul dinamovist Collins Fai 

Al-Tai FC ocupă locul 9 în Arabia Saudită, acesta fiind cel de-al doilea sezon la rând petrecut pe prima scenă. Pe Transfermarkt, lotul saudiților e cotat la 10,33 milioane de euro. 

Rădoi îl găsește la noua lui echipă pe fostul dinamovist Collins Fai, cel mai bine cotat fotbalist fiind atacantul congolez Guy Mbenza, în vârstă de 22 de ani. Alt nume important din lot este cel al lui Alfa Semedo, mijlocaș defensiv originar din Guinea-Bissau, cotat la 1,8 milioane de euro de Transfermarkt. 

Rădoi îl va înfrunta în Arabia Saudită pe Cristiano Ronaldo! 

Aflată pe locul 9 în ierarhia din Arabia Saudită, Al-Tai FC traversează un moment dificil, bifând patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri din campionat. Bilanțul negativ a dus la demiterea tehnicianului portughez Pepa, cel care preluase echipa anul trecut. 

Cum noua lui echipă abia ce a înfruntat-o pe Al Nassr, un duel cu Cristiano Ronaldo va fi posibil abia la jumătatea lunii mai, când cele două urmează să se înfrunte în runda #27. 

Nici confruntarea cu Marius Șumudică nu urmează prea curând, aceasta urmând să aibă loc abia la începutul lui aprilie, în etapa #22.

Citește și: 

Rădoi, salariu fabulos! Va câștiga o avere în Arabia Saudită

Soluția ca să scape? Dani Alves ia două măsuri radicale din arest

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Ianuarie 2023, 17:02

MS este un antrenor bun aproape la fel ca Radoi ...

dinamo100
dinamo100  •  23 Ianuarie 2023, 16:01

Stoichita bate campii, acest contract nu dovedeste nimic altceva decat ca Radoi nu gaseste de lucru in fotbalul din Europa. La fel a facut si ca jucator. Daca Radoi ar fi ajuns sa antreneze in Serie B sau prin Grecia sau Turcia, mai ziceam ca a reusit ceva , dar in Arabia Saudita e vorba doar de bani si de jucatori expirati (vezi Ronaldo)

cosmo
cosmo  •  23 Ianuarie 2023, 15:27

Penibil Stoichiță

Vezi toate comentariile (4)
Comentează