INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Au venit după Mircea Lucescu la București » Il Luce, aproape să semneze cu un gigant!

Mircea Lucescu (78 de ani)
Mircea Lucescu (78 de ani)

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 15:27 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 18:08

Reprezentanții celor de la Beșiktaș au ajuns astăzi în București, unde poartă discuții cu Mircea Lucescu pentru ca antrenorul român să preia banca turcilor. 

Liber de contract din noiembrie, după despărțirea de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu se poate reîntoarce la 78 de ani în fotbal. 

Mircea Lucescu, război cu Fatih Terim, cu fiul lui la mijloc: „Eu l-am învins. Nici Răzvan nu va pierde
ANTRENORI
Mircea Lucescu, război cu Fatih Terim, cu fiul lui la mijloc: „Eu l-am învins. Nici Răzvan nu va pierde"

Samet Aybaba, managerul general al clubului, a aterizat în această dimineață în Capitală cu un obiectiv clar: acela de a se întoarce cu Lucescu la Beșiktaș. A venit personal pentru a se asigura că Il Luce revine la formația pe care a mai antrenat-o între 2002 și 2004, anunță turcii de la sporx.com.

Planul celor de la Beșiktaș este ca Lucescu să stea pe bancă la meciul următor din campionat, pe 9 ianuarie la Rizespor.

Lucescu ar vrea din vară

Într-un interviu acordat zilele trecute în presa din Turcia, Mircea Lucescu dezvăluia că ar prefera să preia un club din vară, nu în mijlocul sezonului. 

„În prezent petrec o perioadă frumoasă cu familia la București. Iubesc să stau cu nepoții. Preferința mea este să semnez cu un club la începutul sezonului, în iunie. Nu-mi place preluarea unui mandat în mijlocul sezonului”, declara Il Luce. 

Totuși, sunt șanse mari ca Mircea Lucescu să ajungă încă de acum la Beșiktaș.

Mircea Lucescu, campion cu Beșiktaș 

Mircea Lucescu a antrenat doi ani la Beșiktaș, între 2002 și 2004. A venit la clubul alb-negru chiar de la rivala Galatasaray (2000-2002). Cu Lucescu pe bancă, Beșiktaș a fost campioană în sezonul 2002-2003. 

De-a lungul anilor, Mircea Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit, naționala Turciei și Dinamo Kiev. 

În prezent, Beșiktaș e pe locul 6. Are 29 de puncte în 18 etape.

VIDEO Mircea Lucescu: „Nimic nu e mai frumos decât să vezi copii plini de speranță și bucurie” + Ce spune despre revenirea în fotbal

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Remarca lui MM Stoica despre Radu Drăgușin: „Zici că e de Michelangelo” » Unde îi recomandă să se transfere
TRANSFER
Remarca lui MM Stoica despre Radu Drăgușin: „Zici că e de Michelangelo” » Unde îi recomandă să se transfere
Kylian Mbappe i-a înfuriat din nou pe fanii lui PSG după ultima declarație: „În Franța n-a primit respectul pe care-l merită”
FRANȚA
Kylian Mbappe i-a înfuriat din nou pe fanii lui PSG după ultima declarație: „În Franța n-a primit respectul pe care-l merită”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
papora
papora  •  06 Ianuarie 2024, 17:27

"Il Luce, aproape să semneze cu un gigant!" e "aproape"....măi să fie, dar GIGANTUL să fie Beşiktas!!miezul miezurilor, deja e prea de tot....

chiorul
chiorul  •  06 Ianuarie 2024, 17:05

Bre' tov. Petrescu, în comparație cu cine îi' Beșiktaș "gigant"? Răutăcisme, vorba re'jelui Hagi... ;-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează