INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

EXCLUSIV Un club important din Europa forțează transferul lui Nicolae Stanciu! Românul e ademenit cu un salariu colosal

Nicolae Stanciu // sursă foto: Imago Images
Nicolae Stanciu // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 12:13 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 12:36

Nicolae Stanciu (29 de ani), Fotbalistul Român al Anului 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor, ar putea reveni la Slavia Praga la finalul acestui an! Clubul din Republica Cehă negociază cu Wuhan Three Towns readucerea mijlocașului român.

În martie 2022, Nicolae Stanciu a făcut pasul de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns, în China, pentru o sumă totală de 3,6 milioane de euro.

Stanciu a adunat 20 de meciuri, 8 goluri și 7 pase decisive pentru echipa din Wuhan în lunile petrecute în China, iar Slavia Praga a început să-i simtă lipsa.

Dorinel Munteanu a pierdut definitiv procesul cu FCSB și are de plătit o avere: „Au alte interese! Dumnezeu o să facă dreptate”
FCSB
Dorinel Munteanu a pierdut definitiv procesul cu FCSB și are de plătit o avere: „Au alte interese! Dumnezeu o să facă dreptate”

Slavia Praga negociază readucerea lui Nicolae Stanciu

Surse din anturajul fotbalistului transmit că echipa de pe locul 2 din Republica Cehă a demarat negocierile pentru readucerea lui Nicolae Stanciu.

Acesta este legat contractual de Wuhan Three Towns până la finalul lui 2024, iar obiectivul Slaviei este de a-l aduce înapoi la Praga după sfârșitul sezonului în curs din China, adică în decembrie 2022 sau ianuarie 2023.

Aceleași surse transmit că Slavia îl ademenește pe Stanciu cu un salariu mai mult decât dublu față de ce avea în precedenta perioadă la club, 1,8 milioane de euro pe an! În prima perioadă la club primea 850.000 de euro anual.

Stanciu este dispus să revină în Europa, în special la Praga, oraș unde el și familia lui s-au simțit excelent. Revenirea aproape de casă l-ar ajuta și cu cariera la echipa națională.

Wuhan Three Towns a plătit doar o treime din suma de transfer a lui Nicolae Stanciu

Un detaliu care ar putea înlesni revenirea lui Stanciu la Slavia este faptul că Wuhan Three Towns a plătit până acum doar prima tranșă din suma de transfer, adică 1,2 milioane de euro. Următoarea tranșă este programată în ianuarie 2023, ultima în ianuarie 2024.

Slavia ar putea profita de acest lucru în cadrul negocierilor.

În primul mandat la Slavia, iulie 2019 - martie 2022, Nicolae Stanciu a înscris 25 de goluri și a oferit 28 de pase decisive în 111 meciuri.

2este locul ocupat de Wuhan Three Towns în China, după 25 de etape. Lider este Shandong Taishan, cu 62 de puncte, 3 peste echipa lui Stanciu. Rămân de jucat 9 meciuri din acest sezon, programate până pe 17 decembrie

Nicio șansă pentru CFR Cluj să-l transfere pe Nicolae Stanciu

Așadar, probabilitatea ca Stanciu să ajungă la CFR Cluj, acolo unde dorit de cuplul Nelu Varga - Dan Petrescu, este infimă. Campioana României nu poate concura cu Slavia Praga în privința salariului, cehii oferind 1,8 milioane de euro anual, adică 150.000 de euro lunar.

Sunt în plin sezon, mai avem puțin până se termină un campionat foarte echilibrat. Vreau să rămân concentrat pe ce am de făcut aici până la final. Să joc cât mai bine și să reușim să luăm campionatul. În rest, niciodată nu știi ce-ți rezervă viitorul, dar, acum, principalul meu gând este să reușim să luăm titlul.

- Nicolae Stanciu, Wuhan Three Towns

VIDEO » Nicolae Stanciu, despre viitorul său în China

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez”

Cristiano Ronaldo dezvăluie ce l-a întrebat fiul cel mare după ce United l-a scos din lot și continuă războiul cu Ten Hag: „Bla, bla. Spune asta doar pentru presă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  19 Noiembrie 2022, 19:01
Postat de John.Wick pe 19 Noiembrie 2022, 16:13

să vină pe sfert de salariu, care se plătește la 4-5 luni?

Nu era vb despre bani. Era vb că nu e mare "scula" de jucător ! La cum joaca nici 100k pe sezon nu face,cum nu fac niciunul de la națională !

John.Wick
John.Wick  •  19 Noiembrie 2022, 16:13
Postat de Dontlookbackwithanger pe 18 Noiembrie 2022, 13:44

De ce ar fir greu sa vina acest Stanciu acasă în Romania? E cumva vreun mare jucător? A luat champions league? Sau măcar a jucat la ceva mare echipa din străinătate? Slavia tocmai ce a fost eliminata de CFR,nu e mare echipa! Hai sa nu îl mai adulam așa mult pe acest așa zis fotbalist!

să vină pe sfert de salariu, care se plătește la 4-5 luni?

Draconian
Draconian  •  18 Noiembrie 2022, 16:09
Postat de BenetonFord pe 18 Noiembrie 2022, 15:06

Salut...Dragul meu ,de unde stii ce vor suporterii Slaviei? ..Am doi colegi care sunt fani inraiti ai Slaviei , Unul este doar "člen kotle" (asa se spune in limba ceha ) , celalat este chiar unul dintre cei ce conduc "tribuna sever ".. Pe Nico (asa cum ii spun cehii) il asteapta cu bratele deschise.. Data viitoare daca "vrei sa faci pe desteptul "ar fi bine sa te informezi .. Nu sunt fan Stanciu , dar in Cehia Nico "si a facut un nume " (inclusiv la Sparta in prima perioada ) .....

Pai intra si tu pe saitu suporterilor lu Slavia... de exemplu la rubrica "zvonuri" apare si "se-ntoarce Stanciu?" , primu coment :"Stanciu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează