INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

FOTO „Împăratul” Chinei » Imagini tari din Wuhan: Nicolae Stanciu s-a pozat cu trofeul de campion + Mesajul românului și ce i-a scris Anamaria Prodan

Nicolae Stanciu e campion în China! +4   FOTO
Nicolae Stanciu e campion în China!

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 12:59 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 13:28

Nicolae Stanciu (29 de ani), proaspăt campion în China alături de clubul Wuhan Three Towns, s-a fotografiat cu trofeul la petrecerea de titlu a chinezilor, organizată pe teren.

Fericit din cale afară, Nicolae Stanciu a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Instagram, după ce a devenit primul român care cucerește titlul în patru țări diferite. Mijlocașul își completează astfel un an fructuos, în care a fost desemnat Fotbalistul Român al Anului 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor.

Nicolae Stanciu: „Am realizat că toată munca și sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul carierei nu au fost în zadar”

„Când am aflat ca sunt primul român din istorie care câștigă titlul de campion in 4 țări diferite și că mai sunt în jur de 40 de jucători în lume care au reușit asta, am realizat că toată munca și sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul carierei nu au fost în zadar. 

Nicolae Stanciu e campion în China!
Nicolae Stanciu e campion în China!
Nicolae Stanciu e campion în China!
Nicolae Stanciu e campion în China! / Sursă foto: Twitter@paulhotpot
Nicolae Stanciu e campion în China! / Sursă foto: Twitter@paulhotpot

Faptul că am ajuns la aceasta performanță mă face să uit de toată suferința, de efortul depus, de timpul petrecut departe de cei dragi. Mă motivează să muncesc și mai mult, să progresez și să devin cea mai buna versiune a mea, atât pe terenul de fotbal cât și în viața de zi cu zi. 

Îmi doresc ca în continuare să-mi pot face țara, părinții, frații, soția și fetițele noastre mândri de mine!”, a scris Nicolae Stanciu pe contul său oficial de Instagram.

Anamaria Prodan, agentul fotbalistului, a lăsat un comentariu la postarea lui Stanciu: „Tu ești de departe numărul 1! Te iubesc”.

Nicolae Stanciu, campion în patru țări diferite!

Nicolae Stanciu atrage titlurile de campion. A cucerit titlul în patru țări diferite. „Tricolorul” are două câștigate în Liga 1, la FCSB (2014, 2015), în Belgia, cu Anderlecht (2017), în Cehia, cu Slavia Praga (2020, 2021), și acum, în China, cu Wuhan Three Towns.

Trei cifre care definesc sezonul lui Nicolae Stanciu în China

  • 27 de meciuri a jucat Nicolae Stanciu în Super Liga Chineiâ
  • 10 goluri a marcat Stanciu pentru Wuhan Three Towns
  • 12 pase decisive a reușit „tricolorul” în campionatul chinez

VIDEO Dezideratul lui Nicolae Stanciu: „Banii nu m-au schimbat! La mine a fost o dorință foarte mare de a câștiga”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

FOTO Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Ce cauți aici? Credeam că ai bani”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (28)
sibelius
sibelius  •  02 Ianuarie 2023, 18:12
Postat de ku.ba pe 01 Ianuarie 2023, 20:45

Vezi ca e unul și același cu Elefterie/observatorul federAl

Nu era greu de ghicit...vesnica obsesie cu Stanciu si statuie pentru fiecare secunda in care The Three Stooges ai lui Rotaru au dat o pasa de 1 m sau au reusit sa nu se accidenteze.

81mada
81mada  •  02 Ianuarie 2023, 01:39
Postat de marcelclujnapoca pe 01 Ianuarie 2023, 13:38

Stanciu e peste Hazard sau Modric....nu stiu de ce impresarii nostri nu au acces in Anglia , Italia , Spania ..... au nevoie de traducatori? Ilie Dumitrescu de ce nu il recomanzi lui Totenham? Gica Popecu si Hagi .....de ce nu il recomandati la Real sau Barcelona? Nu ati fost intrebati , sau doriti comision? Recomandati baiatul ca are de castigat Romania si orice alt jucator Roman. Felicitari Stanciu !!! Hai Romania !!!

Daca era bun il cautau aia!!!

ku.ba
ku.ba  •  01 Ianuarie 2023, 20:45
Postat de sibelius pe 01 Ianuarie 2023, 11:27

Numai tie iti poate manca cineva o calificare in primul meci. Trecem peste faptul ca majestatea voastra nu era parte implicata ca sa fie "a noastra". Astept cu nerabdare laudele pentru piticii de gradina de la echipele de pe ultimele locuri din Arabia Saudita si vesnic accidentatul Mihaila(o fi de la viata sportiva exemplara?).

Vezi ca e unul și același cu Elefterie/observatorul federAl

Vezi toate comentariile (28)
Comentează