INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Nicolae Stanciu se revoltă în China » Mesaj extrem de dur pentru fanii care-l contestă la Wuhan: „Nu vă vreau la stadion!”

Nicolae Stanciu se revoltă în China. Foto: Instagram
Nicolae Stanciu se revoltă în China. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 12:33 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 12:44

La doar o jumătate de an după ce a cucerit primul titlu din istoria lui Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu (30 de ani) e contestat, precum colegii săi, pentru jocul și rezultatele slabe ale echipei. Decarul s-a înfuriat și a postat un mesaj dur pe social media.

Anul trecut, pe 15 februarie, Nicolae Stanciu semna cu Wuhan Three Towns, o echipă creată în urmă cu un deceniu, care de-abia promova în premieră în elita chineză la sfârșitul lui 2021, după ce urcase în divizia a doua în 2020.

„Doamnă, calmez vous! Închideți ușa 10 minute” » Ce s-a întâmplat când Gigi Becali a intrat într-un magazin de lux din Zurich: „Aproape făcea plecăciune!”
FCSB
„Doamnă, calmez vous! Închideți ușa 10 minute” » Ce s-a întâmplat când Gigi Becali a intrat într-un magazin de lux din Zurich: „Aproape făcea plecăciune!”

Nicolae Stanciu, de la titlu la locul 9, fără victorie de patru etape

„Sper să reușim performanțe minunate și să îi facem fericiți pe fani”, spunea mijlocașul atunci, la prezentare. În decembrie 2022, suporterii erau în delir. Albaștrii erau campioni. Iar „tricolorul”, cel mai bun jucător, cu 10 goluri și 11 pase decisive.

În aprilie, Stanciu și colegii săi cucereau încă un trofeu, Supercupa. Dar acum, la jumătatea lui 2023, Three Towns stau rău în campionat. Locul 9 după 13 etape, cu numai 17 puncte, la 12 distanță de liderul Shanghai Port.

Cifrele lui Wuhan sunt neașteptat de slabe:

  • 3 victorii, 8 egaluri și două înfrângeri.
  • Zero succese de patru etape, un eșec și trei egaluri.
  • Ultimele două remize acasă, 1-1 cu Shandong Taishan și 0-0 cu Dalian Pro („lanterna" clasamentului).

Nicolae Stanciu, niciun gol în acest sezon. Dar 7 assisturi

În această perioadă, decarul albastru nu a mai înscris nici măcar o dată. A pasat însă. Are șapte assisturi în 13 partide jucate, șase în Super Ligă, unul în Supercupă.

Dintr-o dată, o parte a galeriei a început să-i fluiere și să-i conteste pe jucătorii care deveneau campioni în decembrie, ceea ce l-a deranjat pe Stanciu, care a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

2,5 milioane de euroeste salariul anual al lui Nicolae Stanciu la Wuhan Three Towns. Are contract până în decembrie 2024

Nicolae Stanciu: „Veniți la stadion să încurajați echipa și în momentele dificile”

„Nu am mai spus niciodată acest lucru până acum, dar nu vreau prezența voastră la stadion, dacă nu încurajați echipa. Nu uitați că, în 2021, formația era în divizia secundă. În urmă șase luni, am făcut istorie în acest oraș și în acest club, câștigând primul titlu, iar recent am cucerit și Supercupa. În curând, vom reprezenta China în cea mai mare competiție, Liga Campionilor Asiei”, a scris jucătorul în vârstă de 30 de ani pe Instagram.

A completat: „Veniți la stadion să încurajați echipa, și în momentele bune, dar mai ales în cele dificile. Mulțumesc majorității fanilor care ne sprijină mereu”. 

Citește și:

Programul primelor două etape din SuperLigă » Data și ora derby-ului FCSB - Dinamo

MARCA anunță: un român este „ținta numărul 1” pentru clubul din La Liga

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
VardyParty
VardyParty  •  29 Iunie 2023, 16:12
Postat de dobrin pe 29 Iunie 2023, 14:10

Ce joaca la Wuhan trei cocioabe asta a jucat si la nationala, adica nimic...

Lui Nicushoor i s-a făcut de drum, iar impresarei si mai mult decât atat. Cine crezi ca a scris textul asta, nea Gicule?

Nae_4774
Nae_4774  •  29 Iunie 2023, 15:48

Fanii chineji habar nu au că actualii "mari" jucători de football din România nu sunt preocupați de problema banală a trimiterii mingii în poarta adversarului! E o problemă banală care interesează doar puștimea ce bate mingea pe unde apucă...Preocupările lor sunt mai savant, mai de perspectivă, cu bătaie lungă...

dobrin
dobrin  •  29 Iunie 2023, 14:10

Ce joaca la Wuhan trei cocioabe asta a jucat si la nationala, adica nimic...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close