INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - CROTONE 3-4

Notele lui Mihăilă după „thriller-ul” Parmei + anunț îngrijorător: Man, OUT până la finalul sezonului?!

Parma a pierdut pe teren propriu cu Crotone, 3-4, în runda #33 din Serie A. Valentin Mihăilă a marcat în repriza a doua, în timp ce Dennis Man s-a accidentat în prima parte a meciului. +14   FOTO
Parma a pierdut pe teren propriu cu Crotone, 3-4, în runda #33 din Serie A. Valentin Mihăilă a marcat în repriza a doua, în timp ce Dennis Man s-a accidentat în prima parte a meciului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 21:50 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 10:50

Parma a pierdut pe teren propriu cu Crotone, 3-4, în runda #33 din Serie A. Valentin Mihăilă a marcat în repriza a doua, în timp ce Dennis Man s-a accidentat în prima parte a meciului.

Întrucât Man a evoluat doar 18 minute, nu a fost notat de către publicația ParmaLive. Mihăilă a primit nota 5.50, a doua cea mai mare din efectivul „cruciaților” după Cornelius (6).

„A adus dinamism în prima repriză și a creat pericol în a doua parte. Unul dintre puținii jucători care au mișcat în atac”, au notat italienii despre fostul jucător al Craiovei.

„E posibil ca Man să-și fi încheiat deja sezonul din cauza problemelor musculare”, au mai informat cei de la ParmaLive. Totuși, un anunț oficial despre accidentarea românului încă nu a fost făcut.

Dennis Man s-a accidentat în prima repriză

Dennis Man, titular, nu a rezistat pe teren decât 18 minute. Kurtic i-a pasat în careu pe poziție viitoare, românul nu a ajuns la balon și a început să se țină de coapsa stângă. Cel mai probabil, a suferit o întindere.

Valentin Mihăilă, cea mai mare notă de la Parma în Gazzetta dello Sport

În Gazzetta dello Sport, Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă din lotul Parmei, 7, alături de Andreas Cornelius, dar vârful danez a fost desemnat cel mai bun jucător din echipa lui Roberto D'Aversa. „A demarat în viteză, s-a luptat, a ajutat, a înscris golul pentru 3-3 și a fost mereu activ în jocul echipei”, a scris cotidianul roz despre extrema transferată de la CSU Craiova. 

Chiar dacă Dennis Man a stat doar 18 minute pe gazon, a fost notat și el de Gazzetta dello Sport, cu calificativul 6: „S-a accidentat după câteva minute. A avut o ocazie”.

Valentin Mihăilă, gol într-un nou meci dramatic pentru Parma

Pe un atac pozițional al Parmei, Mihăilă, aflat în careu, a profitat de o respingere nefericită a defensivei oaspete și l-a învins pe Cordaz cu un șut plasat la colțul scurt, expediat de la 10 metri ('54).

Notele lui Mihăilă după „thriller-ul” Parmei + anunț îngrijorător: Man, OUT până la finalul sezonului?!

Parma, cu un picior în Serie B

Parma se clasează pe locul 19, 20 de puncte, și are șanse mici să se salveze, cu 5 runde înainte de finalul sezonului. Acum, sunt 11 puncte între „cruciați” și primul loc din afara „nisipurilor mişcătoare”, ocupat de Benevento, care are și un meci mai puțin disputat.

Programul Parmei până la finalul sezonului:

  • Torino (d)
  • Atalanta (a)
  • Lazio (d)
  • Sassuolo (a)
  • Sampdoria (d)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Motivul scandalos pentru care Lucescu e contestat la Kiev » Federația ar fi implicată!

Știm a doua echipă care a promovat în Premier League » Revenire după un singur sezon în elita fotbalului englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
158180581397392
Bala Nicolae  •  25 Aprilie 2021, 09:52

Pe unde trec romani parjolesc. In baza lui man si mihaila C ul scrie pe parma. Felicitari lui Givani Becali ca mai pacaleste pe uni.

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  25 Aprilie 2021, 08:40

Felicitari Mihaila!

ripensistu
ripensistu  •  24 Aprilie 2021, 22:45

Important este sa nu mai castige vreun ban oierul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează