Articol de , - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 20:26 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 21:14

Ionuț Radu și Bournemouth n-au avut nicio șansă în fața „tăvălugului” Manchester City. Campioana Angliei i-a administrat o înfrângere severă echipei românului, scor 6-1, într-un meci în care goalkeeper-ul român a fost neputincios.

Internaționalul a primit gol după gol de la „mașinăria” de fotbal a lui Guardiola, în duelul încheiat la scor de tenis. Radu n-a fost menajat și a primit cea mai mică notă din tabăra celor de la Bournemouth.

Ionuț Radu, cea mai mică notă după dezastrul cu Manchester City

Platforma SofaScore i-a acordat românului nota 5.4 la capătul partidei în care a scos de șase ori mingea din plasă. Scorul putea fi mult mai drastic, însă Radu a avut două intervenții prin care a mai limitat din proporțiile dezastrului. 

Doar la capitolul preciziei paselor a stat mai bine Ionuț Radu, cu 30 de pase reușite dintr-un total de 37.

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Racovițan, la golul #3 în acest sezon + Gâlcă, învins în Polonia
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în acest weekend » Racovițan, la golul #3 în acest sezon + Gâlcă, învins în Polonia

Ionuț Radu, asediat de Manchester City

Ionuț Radu a fost titular în poarta lui Bournemouth în meciul din deplasare cu Manchester City, în runda cu numărul 11 din Premier League, încheiat 6-1 în favoarea campionilor en-titre.

A fost al treilea meci la rând când internaționalul român apără poarta „cireșelor”. A mai făcut-o în runda trecută de campionat, la 2-1 acasă cu Burnley, și în înfrângerea de pe teren propriu cu Liverpool, 1-2, în Cupa Ligii Angliei.

Citește și alte știri de actualitate:

Ce fac stranierii în acest weekend » Andrei Burcă, gol superb în poarta lui Tătărușanu! Ionuț Radu, asediat de Manchester City

Decizie drastică în Premier League » Arbitrul cu peste 350 de meciuri, retrogradat după ultima gafă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”