INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Oficial: Chivu s-a întors la Inter și își începe cariera de antrenor!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 16:36

Cristi Chivu (37 de ani) își începe cariera de antrenor la generația de sub 14 ani a celor de la Internazionale Milano.

Fostul fundaș al nerazzurrilor a terminat cursurile de la Coverciano și a ales să-și înceapă cariera de jos, la nivel de copii și juniori, anunță Roberto Samaden, șeful academiei de tineret de la Inter.

"Alegerea a fost luată împreună cu Piero Ausilio (n.r. director sportiv Inter). Sunt sigur că venirea lui aici va aduce o mare contribuție performanței și poate deveni un antrenor extraordinar", a declarat Samaden.

Chivu a jucat 168 de meciuri pentru Inter în perioada 2007-2014 și, printre alte trofee, a reușit câștigarea Ligii Campionilor.

Chivu a rămas în lumea fotbalului și după ce s-a retras din fotbal, el fiind observator tehnic la UEFA. Dacă Lupescu ar fi câștigat alegerile FRF din aprilie, fostul stoper urma să ocupe funcția de director de relații internaționale. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
maxp
maxp  •  16 Iulie 2018, 23:47
Postat de Costel Tudor pe 16 Iulie 2018, 17:44

M-am lămurit și cu Chivu , caracterul îl trădează !!!

Ce nesimtit, s-a dus sa antreneze copii la Inter cand putea pregati echipa de old-boys a Romei. Banuiesc ca la asta te referi.

prazburg1948
prazburg1948  •  16 Iulie 2018, 20:30

Bine nea Costele, tu chiar n-ai nimic bun de zis pe niciun articol? CHIAR NICI MACAR 1?! Ai ramas fara medicamente? Ce esti fratie atat de frustrat pe toata lumea si pe tot? Nci cainele gicab nu e departe dar tu intreci orice masura.

olaru_alin
olaru_alin  •  16 Iulie 2018, 18:48
Postat de gicab pe 16 Iulie 2018, 18:13

Îl trădează rău... și știu ce spun...

adica? in ce sens?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează