INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDUGOREȚ

Alertă pentru Claudiu Keșeru, Cosmin Moți Dragoș Grigore! Caz de coronavirus la Ludogoreț

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 19:35

Kiril Domușciev (50 de ani), unul dintre cei mai bogați bulgari și patronul lui Ludogoreț, a anunțat pe Facebook că a ieșit pozitiv la ultimul test legat de COVID-19. Inițial, testul fusese negativ.

Azi după-amiază, Kiril Domușciev, patronul lui Ludogoreț Razgrad, echipa românilor Dragoș Grigore, Cosmin Moți și Dragoș Grigore, a anunțat că are coronavirus. 

„Dragi prieteni, după un prim test negativ pentru COVID-19, am simțit o stare de rău ulterioară și am repetat testul, care a ieșit pozitiv. Respect toate cerințele impuse pentru carantină, sunt izolat și, în aceste momente, mă tratez. Mulțumesc profesioniștilor din sănătate care au grijă de mine. Cred că mă voi face bine în curând și voi fi alături de voi. Urmați toate regulile, dar nu vă temeți. Vom învinge și acest virus!", a spus Domușciev pe Facebook. 

VIDEO » Cum ne apărăm de coronavirus

În vârstă de 50 de ani, Kiril Domușciev are mai multe afaceri în zona farmaceutică, dar și echipa de fotbal Ludogoreț Razgrad, de 8 ori campioană a Bulgariei în ultimul deceniu. Recent, după meciul de la Milano, cu Inter Milano, jucătorii lui Ludogoreț au stat în carantină și s-a dovedit că niciunul dintre jucători nu a luat virusul.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător în această săptămână al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează