INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Scandal uriaș în Israel » Patru jucători suspendați fără judecată, inclusiv Păun! Hapoel protestează: „Am fost executați!”

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 18:56 / Actualizat joi, 04 mai 2023 19:40

Hapoel Beer Sheva a rămas fără patru titulari pentru etapa viitoare, printre ei Adrian Păun (28 de ani), suspendați temporar de Comisia de Disciplină a federației israeliene chiar dacă a amânat judecarea cazului pentru etapa viitoare. Și a exclus temporar doar un singur jucător de la Maccabi Haifa după incidentele de la meciul direct. Ambele luptă pentru titlul de campioană când mai sunt 3 etape până la final.

Cutremur la Hapoel Beer Sheva. Echipa de pe locul secund, aflată la patru puncte de liderul Maccabi Haifa, cu trei etape înainte de final, a rămas fără patru jucători pentru etapa viitoare (cu Ashdod), toți titulari, inclusiv Adrian Păun. În timp ce Haifa a pierdut doar un singur om pentru confruntarea cu Maccabi Tel Aviv!

Îmbrâncit, Adrian Păun a replicat și a călcat un adversar aflat la pământ

Totul se trage de la meciul direct, de luni, câștigat cu 2-1 de Hapoel. Adrian Păun, mijlocașul lui Beer Sheva, care a evoluat până în minutul 71, a intrat pe gazon la final, bucurându-se pentru victorie și a fost îmbrâncit de adversarul Zaarura, ce nu era trecut pe foaia de joc, dar nu se știe cum a ajuns în teren.

Păun i-a dat un brânci și l-a doborât la pământ, după care l-a călcat. Mijlocașul lui Maccabi s-a ridicat și i-a aplicat o lovitură în spate și de-aici s-au încins spiritele. În ajutorul lui Păun a sărit rusul Shapi Suleymanov și, din tabăra adversă, s-a implicat senegalezul Seck, care s-au luat și ei imediat la bătaie. Și alți jucători au fost prinși în acest conflict.

Unde e acum Joseph Minala, juniorul care în 2014 avea 16 ani, dar arăta de 42!
CARIERĂ
Unde e acum Joseph Minala, juniorul care în 2014 avea 16 ani, dar arăta de 42!

Mai mulți implicați în incidente, dar 4-1 la suspendați Hapoel

Comisia de Disciplină a federației urma să „judece” astăzi jucătorii și celelalte persoane implicate, dar ședința a fost amânată pentru săptămâna viitoare, la cererea clubului din Haifa, care vrea să fie pregătit, cu avocați, mărturii, înregistrări video.

Surprinzător însă, Israel Shimoni, judecătorul Comisiei de Disciplină, a hotărât să suspende temporar mai mulți jucători pentru etapa viitoare. Și mai surprinzător, sunt patru de la Hapoel (Păun, Vitor, Ansah și Suleymanov) și unul singur de la Maccabi (Seck).

Proprietara echipei lui Adrian Păun: „E strigător la cer. Scandalos”

La aflarea acestei vești, s-a stârnit furtuna în capitala deșertului, Beer Sheva. Toți sunt șocați la club. Alona Barkat, proprietara lui Hapoel, a declarat presei israeliene că „echipa noastră e dezavantajată. Faptul că patru titulari importanți nu pot juca e strigător la cer. Scandalos, mai ales că Maccabi are un singur suspendat”.

La rândul său, directorul general Guy Primor a tunat: „Nu s-a mai întâmplat așa ceva la comisiile disciplinare. Am fost pur și simplu executați". Amenințând că „ne vom adresa tribunalului civil, nu mai spun de plângerile pe care le vom face la UEFA și FIFA”.

Citește și alte știri despre stranieri:

Înainte de Rareș Pop putea fi Dennis Man » Fostul jucător de la FCSB, în pericol să clacheze: „Inima îi bătea nebunește”

Bogdan Andone și Florin Bratu au reușit în Cipru: „Banii sunt plătiți la zi, iar condițiile de pregătire sunt decente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează