INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Presa din Turcia anunță: Moruțan și Cicâldău pot părăsi Galatasaray în ianuarie

Moruțan și Cicâldău, Galatasaray
Moruțan și Cicâldău, Galatasaray

Articol de - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 19:09 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 20:25

Președintele lui Galatasaray l-a anunțat pe antrenorul Fatih Terim că sunt probleme financiare și, dacă apar oferte, orice jucător al „Cim-Bom-Bom” poate fi vândut în această iarnă.

Galatasaray se confruntă cu dificultăți financiare, susțin jurnaliștii de la cotidianul turc Sabah, care dezvăluie că bugetul primei echipe a fost redus de la 61 la 48 de milioane de euro. 

Președintele clubului, Burak Elmas, i-ar fi spus antrenorului Fatih Terim că, dacă apar oferte bune, orice jucător este de vânzare.

„Cota lui Moruțan și Cicâldău a crescut de când au venit la Galatasaray”

„Trebuie să vindem!”, l-ar fi informat Elmas pe „Împărat”. Chiar în perioada de transferuri din ianuarie! În afara lui Marcao, curtat de cluburi din Serie A, și Kerem Aktürkoğlu, dorit în Franța, chiar și Moruțan și Cicâldău ar putea fi cedați.

„Românii au jucat bine, iar cota lor a crescut de când au venit la Galatasaray”, au observat ziariștii de la Istanbul. 

9 milioane de euroeste valoarea lui Cicâldău, potrivit transfermarkt.de, în timp ce Moruțan e evaluat la 5 milioane.

Olimpiu Moruțan, noul „rege” al Galatei

Olimpiu Moruțan, 22 de ani, transferat de la FCSB începe să devină un om indispensabil pentru formația „Cim-Bom”. Fotbalistul român le-a oferit roș-galbenilor 10 puncte și 800.000 de euro cu golurile sale. Jurnaliștii turci și suporterii lui Galatasaray nu vorbesc decât de el.

La Istanbul, e comparat cu Wesley Sneijder. În primul sezon printre „lei", Galata nu a pierdut nicio întâlnire în care a marcat olandezul. Cumpărat cu 3,5 milioane de euro de la FCSB, Olimpiu a adus clubului 8,75 milioane de lire, echivalentul a 795.000 de euro, bani primiți de la liga turcă pentru cele 10 puncte.

  • 2-2 cu Kasimpașa (assist); 
  • 2-1 cu Göztepe (a închis tabela); 
  • 3-2 cu Rizespor (a punctat la 2-2); 
  • 2-0 cu Gaziantep (a deschis scorul).

Citește și: 

Cum prindem locul de baraj pentru CM 2022 » România e la mâna Islandei înainte de ultima etapă

Probleme pentru naționala României: ceața dă peste cap planurile „tricolorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
robotucigas
robotucigas  •  14 Noiembrie 2021, 11:29

O, dar ce șoc! Nu credeam asa ceva. Dragi mei, ăștia sunt bun în România unde campionatul este sub critica de prost. Dau și ei 2 goluri și se deșteaptă ca vor sa plece. Ma uitam la Screciu de la Craiova, a fost vândut și a fost readus, a jucat în fff prost. Când începu sa joace mai bine, vrea sa plece în străinătate. Bai dar vi în România, joci prost, îți bați joc de suporteri și după spui ca vrei sa pleci. Sa va ia dracu, dar plecați de tot, schimbați-vă și cetățenia că sunteți prea buni pentru România. După acest Screciu îmi este scârbă de toți jucători români care spun asta. Frate ai venit, te-au forțat, Craiova pierdea meci după meci. Când legasi 2 pase vrei sa pleci. Pe bune! Chiar asa a ajuns românia să-și bată joc acești nesimțiți de fotbalul din România. În loc să-și propună sa câștige la club, să-i ducă departe în Europa, eu leagă 3 pase și 2 goluri și vor sa plece dar ce sa caute aici în România. Patroni ăștia sunt proști că-i aduc înapoi. Lăsați-l dracu sa se rateze dacă anu are respect față de club. Asa este și cu ăștia doi, au plecat ca erau prea buni la noi. Ii vad și pe ăștia în Rusia făcând băncile de rezerve. Dacă în Turcia nu fac față, atunci unde dracu sa se mai ducă

rocky5
rocky5  •  13 Noiembrie 2021, 18:10

Deja nu mai știu *** cum să facă și să scape de ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  12 Noiembrie 2021, 22:11
Postat de Gelu Cristean pe 12 Noiembrie 2021, 21:19

numai valori avem, regi, printi si alte categorii nobiliare, cu fotbalistii o ducem mai nasol, e suficient sa freci banca prin campionate mediocre ca esti titular la nationala.

Da, dar dacă freacă banca de rezerve, sunt doriti de toate cluburile puternice din Europa!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează