INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

FOTO „Pentru tine!” » Ce a făcut Drăgușin imediat după golul marcat cu Inter

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram +38   FOTO
Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 10:02 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 10:04

Radu Drăgușin, 21 de ani, a marcat al doilea său gol în Serie A, pe care i l-a dedicat imediat iubitei sale, Ioana Stan. Reușita a venit chiar în poarta liderului Inter Milano și a adus un punct important pentru Genoa, scor 1-1.

Radu Drăgușin trece printr-o perioadă de vis. A devenit titular incontestabil la naționala României, e curtat de echipe uriașe din Europa și a fost desemnat Fotbalistul Român al Anului în Ancheta Gazetei Sporturilor. Primul fundaș care pune mâna pe cel mai important trofeu din fotbalul românesc de la Vlad Chiricheș, care și-l adjudeca în 2013.

+34 FOTO

Radu Drăgușin i-a dedicat iubitei golul cu Inter Milano

Drăgușin l-a învins pe Sommer cu o puternică lovitură de cap la care portarul elvețian n-a putut decât să șteargă balonul care a intrat în plasă. Imediat, fundașul român a fugit spre zona din tribună în care se afla iubita sa și a arătat cu degetul spre ea pentru a-i dedica golul. 

A repetat gestul și după ce a sărbătorit reușita alături de colegii săi.

„Pentru tine!” » Ce a făcut Drăgușin imediat după golul marcat cu Inter
Momentul în care Drăgușin îi dedică iubitei golul. Foto: Imago

Ioana Stan își sărbătorea vineri ziua de naștere. A postat un clip cu bucuria lui Drăgușin după golul marcat: „Cadoul perfect pentru ziua mea!”

Dezvăluiri despre relația lui Radu Drăgușin cu Ioana Stan

Svetlana, mama lui Radu Drăgușin, a făcut o serie de dezvăluiri mai puțin știute din viața privată a internaționalului român.

„Am primit-o pe Ioana cu brațele deschise, nu fac parte din categoria «soacrelor», îmi place să cred că fac parte din categoria «mamelor». I-am spus Ioanei să-mi spună pe nume și a fost frumos să aflu că și mama Ioanei i-a spus același lucru lui Radu. Suntem Sveti și Miha.

+34 FOTO

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism.

Multă lume își închipuie că viața de fotbalist este ușoară, iar iubitele au o viață «dolce far niente» (n.r. - dulce, fără griji). Da, este o viață frumoasă și plină de satisfacții, dar nu este pentru oricine.

Ai nevoie de disciplină și de multă pasiune, dar mai ales ai nevoie să ai alături o persoană care să te înțeleagă”, a spus Svetlana, mama lui Drăgușin, potrivit cancan.ro.

VIDEO EXCLUSIV. Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”

Citește mai multe știri despre Radu Drăgușin:

Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile făcute pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”
ITALIA
Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile făcute pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”
Radu Drăgușin are o susținătoare faimoasă! Ce artistă a îmbrăcat tricoul aniversar al clubului Genoa
ITALIA
Radu Drăgușin are o susținătoare faimoasă! Ce artistă a îmbrăcat tricoul aniversar al clubului Genoa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  30 Decembrie 2023, 12:01
Postat de fan_nordjylland pe 30 Decembrie 2023, 10:31

In scurt timp o sa scrieti doar de neveste, iubite, amante si soacre de jucatori !! Nu stiu ce cauti pe un ziar de sport !! Nu ai nici o treaba cu sportul ..***

Moralistul cu nickname de hater

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  30 Decembrie 2023, 10:31

In scurt timp o sa scrieti doar de neveste, iubite, amante si soacre de jucatori !! Nu stiu ce cauti pe un ziar de sport !! Nu ai nici o treaba cu sportul ..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează