INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Jucătorilor din Israel li s-a interzis să vorbească despre război! Prima reacție a unui român: „Situația nu e prea bună”

Articol de , - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 10:43 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 12:07

E război în Israel! Azi-dimineață, la ora 06:20, organizația paramilitară palestiniană Hamas a pornit un atac fără precedent la adresa Israelului, lansând peste 5.000 de rachete ♦ Ministrul Apărării și Comandatul Poliției au declarat stare de război pe teritoriul țării 

În acest moment, în Israel se află doi jucători români. Extrema Adrian Păun (28 de ani) joacă la Ihud Bnei Sakhnin, în timp ce mijlocașul Antonio Sefer (23 de ani) este legitimat la Hapoel Beer Sheva. 

Israel a intrat în „stare de război”! Informații de ultimă oră de la corespondentul GSP de la Tel Aviv: ce se întâmplă cu meciurile din preliminariile EURO 2024
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Israel a intrat în „stare de război”! Informații de ultimă oră de la corespondentul GSP de la Tel Aviv: ce se întâmplă cu meciurile din preliminariile EURO 2024

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu Adrian Păun, care a transmis un mesaj scurt, dezvăluind că din cadrul clubului i s-a spus să nu discute despre acest subiect.

„Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot sa vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”, a declarat Adrian Păun.

Israel - Elveția, în „aer”!

Peste doar 5 zile, joia viitoare, la Tel Aviv urma să se joace duelul din preliminarii dintre Israel și Elveția, din grupa din care face parte și România. În contextul „butoiului cu pulbere” din Israel, sunt șanse importante ca partida să fie amânată, existând și posibilitatea ca meciul să fie mutat în Cipru. 

Asediul declanșat în Israel influențează, inevitabil, și etapa din campionatul intern. Liga Profesionistă de Fotbal de la Tel Aviv a anunțat că partidele programate astăzi și duminică, contând pentru runda a șasea a campionatului, nu se vor disputa.

Și România urmează să joace în deplasare cu Israel, însă nu acum, ci la urmtăoarea acțiune, cea de luna viitoare. Pe 18 noiembrie, „tricolorii” ar trebui să-și înfrunte contracandidata directă la locul doi pe „Teddy Stadium” din Ierusalim.

Citește și: 

Conflict între Elon Musk și Ucraina, în care s-a implicat și clubul lui Mircea Lucescu: „Când nu ai răspândit propaganda rusă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cineseu
cineseu  •  07 Octombrie 2023, 11:52

democratie peste tot in lume. ai libertatea de cuvant garantata, dar ai interzis sa spui adevarul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează