INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

OFICIAL Răzvan Marin a semnat » Răsturnare de situație: nu e transfer definitiv, e tot împrumut!

Răzvan Marin // foto: Guliver/gettyimages
Răzvan Marin // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 15:14 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 16:03

Mijlocașul român Răzvan Marin (27 de ani) rămâne la Empoli, care l-a împrumutat de la Cagliari pentru încă un sezon. Anul viitor, albaștrii îl vor putea cumpăra definitiv cu două milioane de euro.

Răzvan Marin continuă la Empoli, echipă în culorile căreia evoluează din vara lui 2022.

Albaștrii s-au înțeles cu Cagliari și l-au împrumutat pe român pentru încă un sezon, până în vara lui 2024, atunci când vor avea și opțiunea unui transfer definitiv. Acordul final diferă de versiunea vehiculată zilele trecute în Peninsulă. Jurnaliștii italieni anticipau că Marin va fi cumpărat definitiv încă de acum.

„Doamnă, calmez vous! Închideți ușa 10 minute” » Ce s-a întâmplat când Gigi Becali a intrat într-un magazin de lux din Zurich: „Aproape făcea plecăciune!”
FCSB
„Doamnă, calmez vous! Închideți ușa 10 minute” » Ce s-a întâmplat când Gigi Becali a intrat într-un magazin de lux din Zurich: „Aproape făcea plecăciune!”

Oficial: Răzvan Marin rămâne la Empoli

Potrivit Sky Sport Italia, Empoli va putea activa opțiunea de transfer definitiv pentru numai două milioane de euro. Înțelegerea prevede și ca cei de la Cagliari să păstreze 50% din drepturile fotbalistului în eventualitatea unui viitor transfer.

Sezonul trecut, internaționalul român a jucat 34 de meciuri pentru Empoli, în care a înscris două goluri și a pasat decisiv în 4 rânduri. Marin a avut evoluții apreciate, motiv pentru care albaștrii au insistat să-l păstreze.

Mai multe știri despre stranieri:

MARCA anunță: un român este „ținta numărul 1” pentru clubul din La Liga!

Nicolae Stanciu se revoltă în China » Mesaj extrem de dur pentru fanii care-l contestă la Wuhan: „Nu vă vreau la stadion!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  29 Iunie 2023, 17:49

Buna afacere pentru Cagliari. Cumparat cu 10M euro, pleaca la anul pe 2M.

parachioara5
parachioara5  •  29 Iunie 2023, 17:17

...un baiat de isprava ...muncitor...dar fotbalul nu i santier ...

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  29 Iunie 2023, 16:19

Ce a ajuns si asta.....Se vorbea in iarna de AC Milan sau sa il duca ta-su mare Giovanni la Lazio sau Fiorentina si nimeni nu da pe 50% din el mai mult de 2 milioane ...LOL Trist e ca e cam cel mai bun roman.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează