INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Românii se luptă pentru titlu în Bulgaria » Edi Iordănescu smulge cele 3 puncte în prelungiri

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 10:36

Echipa antrenată de Edi Iordănescu, CSKA Sofia, s-a impus ieri cu scorul de 1-0, în partida disputată pe teren propriu împotriva celor de la Cherno More.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 4 al prelungirilor de columbianul Gustavo Culma, după o fază fixă executată de Simao. Echipa din capitala Bulgariei a strâns astfel 13 puncte și a urcat pe poziția a 4-a a clasamentului.

Luchin, lider surpriză

Levski Sofia, formația lui Srgian Luchin, este liderul provizoriu al clasamentului, fiind neînvinsă după 7 etape. Fundașul român nu a reușit să se impună în primul unsprezece, fiind rezervă în meciul din week-end.

Moți și Keșeru stau la pândă

Ludogoreț se află la 4 puncte în spatele liderului, însă are un meci mai puțin disputat. Formația lui Moți și Keseru are meci infernal și în Liga Campionilor, împotriva celor de la PSG. Partida se va disputa miercuri, 28 septembrie, de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport.

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează