INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Rudi Garcia, antrenorul lui Lyon, îl ironizează pe Ciprian Tătărușanu: „Am luat un prim gol de cascadorii râsului”

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 10:44

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) și-a pierdut echilibrul și a respins în față șutul lui Lees Melou, Dolberg reluând mingea în plasă la 1-0. Imediat, și-a schimbat ghetele, dar Lyon a cedat cu Nice, scor 1-2.

Accidentarea lui Anthony Lopes îl ține încă în poartă pe Ciprian Tătărușanu la Lyon. Al patrulea meci la rând în care căpitanul naționalei e titular. Nu a mai fost însă la fel de sigur ca la partidele precedente. Eroarea sa le-a dat gazdelor șansa deschiderii scorului. O greșeală provocată de lipsa crampoanelor potrivite pentru gazonul de la Nice.  

Rudi Garcia: „Am luat un gol de cascadorii râsului”

În minutul 33, Denayer a deviat ușor mingea șutată de Lees Melou, și goalkeeperul a încercat să se redreseze, dar ghetele l-au trădat. Și-a pierdut echilibrul, respingând dintr-o poziție incomodă. În față. Facil pentru Dolberg să înscrie.  

Imediat după gol, Tătărușanu a cerut la margine să-i fie aduși altă pereche de ghete. Nu a scăpat însă de ironia propriului antrenor. 

Am luat un prim gol de cascadorii râsului”, a declarat Rudi Garcia la conferință. „Portarul nostru a alunecat”. Dacă Lopes nu se reface, Tătă va rămâne și miercuri numărul 1 la OL. Acasă, cu Amiens, în Ligue 1. 

4a fost nota primită de Ciprian Tătărușanu în L'Équipe pentru meciul cu Nice de duminică

540 de minuteare portarul în vârstă de 33 de ani la Lyon (6 meciuri complete în toate competițiile)

„În ciuda greșelii de la primul gol al lui Dolberg, fiind mascat de Denayer, care a deviat mingea, Tătărușanu a făcut un meci corect, la fel ca la precedentele titularizări” 
- Le Dauphiné Libéré, cotidian local, care i-a dat nota 6

Vezi și:

Udinese - Inter 0-2 // Ionuț Radu putea fi titular la Inter, dar a apărat o rezervă cu febră care făcea tuşa de 1.200 de zile!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
1408746745832403
Orhidee Ro  •  03 Februarie 2020, 17:17

Asta cu Islanda este doar a doua sansa, batem ......ne luptam mai departe cu Magiarii....Noi nu avem echipa

badeadorian
badeadorian  •  03 Februarie 2020, 16:24
Postat de pirucul pe 03 Februarie 2020, 15:29

pana la urma are 33 sau are 34 de ani? "Ciprian Tătărușanu (33 de ani) și-a pierdut echilibrul " sau "540 de minuteare portarul în vârstă de 34 de ani la Lyon (6 meciuri complete în toate competițiile)"

Cand a respins a imbatranit cu un an !!!

rocky2
rocky2  •  03 Februarie 2020, 16:09

Asta este portarul nationalei noastre de 2 bani? Cea care va fi eliminata de Islanda de la Euro!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează