INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Se adâncește coșmarul lui Latovlevici: suspect de o accidentare gravă după meciul în care a fost umilit de fanii Galatei

Foto: Facebook/@Galatasaray
Foto: Facebook/@Galatasaray

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 18:33

Iasmin Latovlevici a trecut prin momente dificile sâmbătă, în timpul meciului câștigat de Galata pe teren propriu cu Alanyaspor, 2-0. Fanii turci au penalizat evoluțiile modeste ale românului și i-au făcut viața un calvar în partida în care a fost înlocuit în minutul 70.

Totuși, adevăratele probleme ale românului par a fi mult mai grave: potrivit presei din Turcia, Latovlevici ar fi suferit o ruptură a ligamentului extern și a meniscului.

Acesta urmează să efectueze un control amănunțit la o clinică privată din Istanbul pentru a afla cât de gravă e accidentarea suferită în duelul cu Alanyaspor.

Inițial, presa din Turcia  a pus înlocuirea lui Latovlevici pe seama presiunii la care a fost exercitat de fanii turci, însă, de fapt, accidentarea a fost cea care l-a determinat pe antrenorul Igor Tudor să-l schimbe pe internaționalul român.

Vezi și: VIDEO Clipe șocante trăite pe teren de Latovlevici! Ultrașii Galatei l-au fluierat non-stop » Lato i-a cerut antrenorului: ”Scoate-mă!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează