INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Galatasaray, din ce în ce mai slabă în campionat » Reacția lui Cicâldău după un nou eșec în Turcia: „Nu suntem la fel de eficienți ca în Europa League”

Alexandru Cicâldău
Foto: Imago
Alexandru Cicâldău Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 21:58 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 22:35

Galatasaray a pierdut în deplasarea de la Sivasspor, scor 0-1, partidă în care Alexandru Cicâldău (24 de ani) a fost integralist. 

A fost primul meci al mijlocașului de la ieșirea din carantina provocată de coronavirus. Nu a fost însă de bun augur, echipa sa înregistrând un nou eșec în campionat și ajungând la 5 meciuri fără victorie în Super Lig.

Moruțan, „uitat” pe bancă la Galatasaray: „Nu e România aici, antrenorul decide”
GALATASARAY
Moruțan, „uitat” pe bancă la Galatasaray: „Nu e România aici, antrenorul decide”

La finalul partidei, Cicâldău a comentat înfrângerea echipei sale: „Îmi pare foarte rău că am pierdut meciul. Nu ar fi trebuit să pierdem. În campionat nu suntem la fel de eficienți ca în Europa League. 

Nu putem să înscriem din ocaziile pe care le avem. În Europa League jucăm foarte bine și în apărare. Din păcate, nu putem face același lucru în campionat”, a declarat mijlocașul potrivit site-ului oficial al clubului.

Gol stupid încasat de Galatasaray

Singurul gol al partidei a fost marcat de marocanul Faycal Fajr în minutul 80 în urma unei mari greșeli în defensiva Galatei. La o minge de urmărire, fundașul central Luyindama și Muslera nu s-au înțeles, s-au izbit cap în cap, iar Sivasspor a profitat și a marcat, în ciuda faptului că portarul uruguayan rămăsese întins pe jos.

Muslera avea să părăsească pe targă terenul după această ciocnire.

Moruțan, „uitat” pe bancă la Galatasaray

Cu Sivasspor Moruțan a fost lăsat pe banca de rezervă de Fatih Terim, iar fostul mijlocaș de la FCSB bifează tot mai puține minute la Galata. În ultimele 3 etape de campionat, Olimpiu a prins în teren, în total, numai 30 de minute. Moruțan a fost titular ultima dată pe 21 noiembrie, în eșecul din derby-ul cu Fenerbahce, 1-2.

GSP.ro l-a contactat pe Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Moruțan de la FCSB la Galata. Fostul agent a vorbit despre problemele de adaptare ale românului.

A fost rezervă în ultima perioadă, e adevărat, dar de ce nu-l bagă Terim nu pot să știu. Știu doar că Terim îl place foarte mult, are încredere în el. E posibil să fie vorba despre considerente tehnice. De exemplu, azi Galatasaray a avut o deplasare foarte grea, la Sivasspor, meciurile de acolo sunt întotdeauna complicate
- Victor Becali

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Trădare uriașă înainte de meciul direct » Benzema a negociat pe ascuns cu PSG

Sergio Ramos, reacție după ce a picat cu Real Madrid în Liga Campionilor: „Destinul este capricios. Voi da totul pentru PSG!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  14 Decembrie 2021, 06:36

Golul lui Sivasspor, "controversat"?? Poate doar Istvan Kovacs să susțină asta... El într-o situație similară NU A LĂSAT JOCUL SĂ CONTINUE - în minutul 49 al meciului Botoșani - Universitatea Craiova, când portarul Eduard Pap a fost lovit în careu (nici măcar grav, ca în cazul Galatei) de către un coechipier, dev Braun. Jucătorii Universității Craiova au protestat, considerând că jocul trebuia să continue, dar DEGEABA... S-au găsit dăștepți care să susțină decizia lui Kovacs, semnalul dându-l Grădinescu în transmisiunea directă, cică el așa știe că fără portar jocul se întrerupe (de parcă unul "tobă de fotbal", Meme adică, nu ne era de ajuns... toți gigiștii inrepretează în mod creator regulamentele...). Furt băeți! (iar portarul Eduard Pap e un mare mincinos)

1250984458283448
Catalin Amariei  •  14 Decembrie 2021, 06:16

Ciudat este ça ultimul meci jucat de Morutan la Galata indeplinea criteriul stabilit intre Bacali si Fatih Terim pentru bonus .De atunci ,,ioc joc".Treaba cusuta cu ata alba la transferul asta.Usor usor Terim va fi démis si atunci sa vezi tambalau....se lasa cu miros de catuse pentru unii.Vom vedea cat de bine este acoperit Gigi de acte ça sa scape .Cand asculti cum se vorbeste de transferul acela in alte medii te crucesti.Cineva se va sesiza odata cu lipsa rezultatelor.De urmarit......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează