INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Tătărușanu, cel mai slab de la Nantes » Echipa a pierdut primul meci după 2 luni și jumătate!

Foto: Facebook/@fcnantes
Foto: Facebook/@fcnantes

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 10:59

Ciprian Tătărușanu a făcut primul lui meci slab în Ligue 1, primind gol la singurul șut cadrat la gazdelor în înfrângerea lui Nantes. 0-1 cu Dijon. "Nesigur în intervenția la capul lui Tavares, nici nu l-a avertizat pe Dubois", l-a criticat L'Equipe.

Seria formidabilă a revelației Nantes de 8 meciuri fără eșec în Ligue 1 s-a rupt sâmbătă seară la Dijon (0-1), al doilea pas greșit după eliminarea de miercuri, din Cupa Ligii.

Complice a fost și Tătărușanu, aflat la primul meci prost în poarta "canarilor", iar L'Equipe l-a văzut chiar cel mai slab jucător de pe teren și i-a dat nota 3!

"Imperial în debutul sezonului, românul e mai puțin inspirat în ultima vreme. Are o parte de responsabilitate la lovitura de cap a lui Tavares și nici nu l-a avertizat pe Dubois că atacantul lui Dijon îi amenința spatele. E greșeala lui!", a explicat cotidianul francez.

Ciprian a bâlbâit o minge accesibilă, care i-a scăpat apoi printre picioare și s-a oprit în plasă, la unicul șut cadrat al gazdelor, în minutul 20! Mai grav e că Nantes n-a nimerit niciodată poarta adversă, n-a mai arătat forță defensivă și coeziune și a cedat după două luni și jumătate. 

6 victorii și 2 egaluri avea Nantes în ultimele 8 etape înaintea vizitei la Dijon

5 goluri în cele 10 meciuri jucate a încasat Tătărușanu la Nantes în Ligue 1

"Am făcut o oră de încălzire. Accept să pierd dacă echipa luptă din primul până în ultimul minut, dar noi ne-am trezit după minutul 70. Nu-mi pot explica ce s-a întâmplat în acest meci"
Claudio Ranieri, antrenor Nantes

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
khal_37
khal_37  •  29 Octombrie 2017, 18:39

Ati vazut? Acum puteti schieuna si da din coada fericiti....

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  29 Octombrie 2017, 13:33

Desigur. Tatarusanu a fost cel mai slab de pe teren. Normal, daca nu s-a dus sa traga si el la poarta adversa ... Asa a pierut echipa lui. Pe o greseala de portar. Dar ceilalti coechipieri, oara ce-au facut ... ?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează