INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC BRUGES - ZULTE WAREGEM 2-1

Toată Belgia e la picioarele lui Rotariu » Laude după primul gol marcat de român pentru Bruges

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 10:15

Golul lui Dorin Rotariu, în meciul FC Bruges - Zulte Waregem 2-1, i-a entuziasmat pe jurnaliștii begieni. Cotidianul Het Nieuwsblad l-a văzut al doilea cel mai bun jucător de pe teren.

Dorin Rotariu își face loc ușor, ușor în primul unsprezece al lui FC Bruges. După ce a contribuit la două dintre goluri cu Oostende (3-1), antrenorul Michel Preud'homme l-a titularizat din nou, luni, împotriva lui Zulte-Waregem, 2-1.

Iar de data aceasta, ex-dinamovistul n-a mai pierdut ocazia și a înscris personal. "Un gol uimitor!", a comentat cotidianul De Staandard reușita lui de 2-1, acel "trasor" sub transversală, expediat cu 116 km/h, la capătul unei frumoase combinații cu Vormer.

"Primul său gol în campionatul belgian, al victoriei!, într-o primă repriză bună", a apreciat Het Nieuwsblad, care l-a văzut pe Roti al doilea cel mai bun de pe teren.

Reporterii ziarului i-au dat o bilă albă și antrenorului Preud'homme pentru inspirația de a miza pe mijlocașul român: "L-a introdus și a fost răsplătit". Rotariu a primit aplauze la ieșirea din teren, în minutul 69, și așteaptă acum să bifeze și prima apariție integrală la Bruges. 

Vezi aici video cu golul lui Rotariu

7e nota primită de Rotariu în Het Nieuwsblad. Doar colegul Vanaken a luat mai mult, 8

4meciuri ca titular are Rotariu la FC Bruges, dintr-un total de 9 apariții

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
cainelup
cainelup  •  02 Mai 2017, 14:55

"Toată Belgia e la picioarele lui Rotariu" - ....biiiip........bai ......biiip !!!

para.para
para.para  •  02 Mai 2017, 12:48

Hal de exprimare jurnalistica: "Toată Belgia e la picioarele lui Rotariu". Si va mai mirati ca va injura lumea, inclusiv suporterii echipei pe care o iubiti si voi si o promovati zilnice pe paginile astea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează