INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - INTER 1-1, 3-4 LA PEN.

TOTTENHAM - INTER 1-1, 3-4 la pen. // VIDEO George Pușcaș, ce păcat! Românul a ratat un penalty pentru Inter în superamicalul jucat la Londra

Penalty-ul lui Pușcaș, parat de portarul argentinian Paulo Gazzaniga // Captură
Penalty-ul lui Pușcaș, parat de portarul argentinian Paulo Gazzaniga // Captură

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 19:19

George Pușcaș (23 de ani), vârful lui Inter și al naționalei, a evoluat 16 minute în amicalul de la International Champions Cup câștigat de italieni după executarea loviturilor de departajare în fața lui Tottenham, 1-1, 4-3 la penalty-uri. 

În amicalul disputat la Londra, pe noul stadion al lui Tottenham, Pușcaș a fost trimis pe teren în minutul 74, la scorul de 1-1, în locul croatului Ivan Perisic. Partida s-a decis la penalty-uri după 1-1 în timpul regulamentar (Lucas '3 / Sensi '36), iar Pușcaș a fost ghinionist.

Atacantul care a impresionat la Europeanul de tineret, unde a înscris 4 goluri, a executat primul pentru Inter, însă penalty-ul său a fost apărat de portarul argentinian Paulo Gazzaniga. Italienii au revenit însă și au câștigat meciul după ce finalista Champions League  a ratat de două ori, prin Eriksen și Skipp. 


Penalty-ul ratat de Pușcaș, la minutul 5:08

VIDEO cu golurile din timpul regulamentar

În urmă cu două săptămâni, George evoluase și în amicalul cu Juventus, câștigat de Inter tot la penalty-uri. Atunci, Pușcaș a fost mai norocos și l-a învins pe Buffon la loteria penalty-urilor. 

Inter Milano nu-l va păstra

În mod cert, Puşcaş nu va juca în sezonul viitor la Inter, care încearcă să adune fonduri pentru a-i aduce lui Conte unul sau doi atacanţi de top. 

Vezi și: O nouă ofertă pentru George Pușcaș! Inter cere între 8 și 10 milioane de euro

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  07 August 2019, 07:29

Bine ca a ratat! Asa poate mai schimba și el colțul....ca numai în stânga portarului a învățat sa tragă!

remarque
remarque  •  05 August 2019, 09:33

Cand marcheaza de la 11 metri e sigur pe el si foarte bun executant. Acum ca a gresit si a ratat are ghinion. Gazetarie romaneasca.

bulldenej
bulldenej  •  05 August 2019, 08:03
Postat de red_white_ pe 04 August 2019, 19:53

Puscas rateaza penalty si e ghinionist..marin gafeaza in aparare si rateaza nepermis din 7 metri si e ghinionist. Cum asa ? A u gresit..ratat..! De ce ghinionist ? Slab..nu ghinionist ! Marin a jucat execrabil..nu ii mai protejati atat ! Auzi la ei..ghinion.

iezact ... hai in "B" cu *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează