INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Tottenham și Napoli se bat pe Drăgușin, iar un alt mare club stă la mâna lui

Fundașul central Radu Drăgușin (21 de ani) o ține în loc pe Bayern
Fundașul central Radu Drăgușin (21 de ani) o ține în loc pe Bayern

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 14:33 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 15:55

Bayern s-a înțeles cu Eric Dier, dar, potrivit Sky Germania, Tottenham nu-i dă drumul fundașului de 29 de ani până nu rezolvă transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa.

Radu Drăgușin este, fără îndoială, punctul fierbinte al acestui debut de mercato invernal în Europa. Tottenham se află în negocieri cu Genoa pentru achiziționarea fundașului în vârstă de 21, la fel Napoli.

Iar Bayern depinde de decizia finală a internaționalului român! Campioana Germaniei s-a înțeles cu apărătorul englez Eric Dier, 29 de ani, asupra unui contract până-n vara lui 2025.

Remarca lui MM Stoica despre Radu Drăgușin: „Zici că e de Michelangelo” » Unde îi recomandă să se transfere
TRANSFER
Remarca lui MM Stoica despre Radu Drăgușin: „Zici că e de Michelangelo” » Unde îi recomandă să se transfere

Inclusiv suma de transfer a fost agreată cu Tottenham: cel mult 5 milioane de euro, în condițiile în care acordul jucătorului cu londonezii expiră în vară.

Bayern așteaptă rezolvarea transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham

Numai că Spurs întârzie parafarea transferului din cauza lui Drăgușin. Potrivit postului Sky Germania, înainte de a-i da undă verde, englezii vor să-și asigure mai întâi serviciile tricolorului.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat astăzi că Tottenham a reluat negocierile pentru transferul internaționalului român, dar Genoa, care are ofertă și de la Napoli pentru el, joacă dur.

Cum comentează președintele lui Genoa

Pentru prima oară de când a început „telenovela" Drăgușin, a ieșit cu o declarație și președintele Grifonului. „Drăgușin e un jucător și un băiat extraordinar, care grație acestui mare club a știut și a putut să se exprime. Și pentru că este un tip cu valori morale solide. Clubul va face alegeri, dar nu va fi obligată de nimeni să vândă.

Nu avem nevoie de bani și să-l cedăm pe Drăgușin pentru oricare motiv ciudat. Avem mereu datoria de a ne comporta într-un mod sănătos, mai ales în numele tifosilor acestei echipe", a anunțat Alberto Zangrillo.

Ce șanse are Napoli să-l ia pe Radu Drăgușin

Pe de altă parte, Corriere dello Sport a venit cu noutăți legate de tratativele cu campioana Italiei: „Napoli a ajuns la un acord pe jumătate cu Genoa. Pe lângă suma de bani deja oferită, 15 milioane de euro, campioana Italiei a schimbat formula în cazul lui Zanoli.

Acesta va fi dat definitiv, nu doar împrumutat, ca în situația lui Ostigard, astfel încât pachetul total să se apropie de cele 30 de milioane dorite de Genoa".

Drăgușin a fost integralist vineri seară la Genoa, în partida de la Bologna (1-1). Apărătorul care nu a ratat niciun minut în acest sezon din Serie A a primit nota 6,5 în Gazzetta dello Sport, care l-a și lăudat: „Perfect la închidere, de neînvins la cap”.

Mai puteți citi:

Provocat de Anamaria Prodan, Thomas Neubert a dezvăluit cum s-a rupt relația cu Reghecampf: „Da, era gelos. Și acum e”

Negocierile pentru atacantul naționalei au intrat în stand-by. Genoa nu poate transfera alt vârf din cauza lui!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează