INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Transferul lui Ionuț Radu la Bournemouth este pus în „stand-by”! » Se așteaptă mutarea oficială a englezilor

Ionut Radu , Foto: Getty Images
Ionut Radu , Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 21:01 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 23:02

Ionuț Radu (26 de ani) a rămas la Milano și speră ca Bournemouth să facă o ofertă oficială nerazzurrilor și să se decidă asupra formulei de transfer, împrumut pe un an sau îl cumpără definitiv. De asemenea, trebuie stabilit cum se împarte plata salariului său de 1,8 milioane de euro.

În timp ce colegii săi de la Inter au plecat în Japonia, Ionuț Radu a rămas la Milano, în așteptarea unei oferte, care să-i dea șansa de a apăra. Așa cum s-a întâmplat și cât a fost la Auxerre. Antrenorul Simone Inzaghi i-a transmis că nu face parte din planurile de viitor și a preferat să plece numai cu doi portari în turneul asiatic, Stankovic și Di Gennaro, și să-l lase acasă. 

Presa italiană a aflat că de el s-ar interesa Bournemouth, care nu a făcut însă deocamdată nicio propunere concretă, și informația a fost confirmată de mai multe surse.

Ionuț Radu, la un pas de Premier League » Al treilea mare campionat al Europei pentru portarul naționalei!
STRANIERI
Ionuț Radu, la un pas de Premier League » Al treilea mare campionat al Europei pentru portarul naționalei!

„Ionuț Radu mai are 2 ani de contract cu Inter”

„Transferul este în stand-by. Radu și Inter așteaptă mutarea englezilor. Acest interes al clubului din Premier League a fost un motiv tocmai bun ca să nu-l includă în lotul nerazzurro deplasat în Japonia. 

Rămâne o necunoscută formula de transfer, dacă va fi împrumutat sau luat definitiv, având în vedere că Radu mai are contract cu Inter până în iunie 2025. Și nici nu se știe cum se va împărți între cluburi plata salariului său de 1,8 milioane de euro”, a scris agenția FCInterNews.

Bournemouth mai are trei portari!

Englezii nu cred în această mutare, chiar dacă clubul are de gând să mai facă ordine în lot. „La capitolul portari Bournemouth stă chiar bine, Neto, Mark Travers și Darren Randolph și această nouă variantă apărută pe agendă este oarecum surprinzătoare”, scrie Sport Witness, care merge pe varianta împrumutului pe un seszon al goalkeeperului de 26 de ani.

17meciuri a bifat Ionuț Radu pe perioada împrumutului la Auxerre din sezonul trecut, primind 20 de goluri. La Cremonese are 10 partide și 21 de goluri primite, tot în 2022-2023

Citește și alte știri despre stranieri: 

Universitatea Craiova stă la coadă pentru Cicâldău » Care e șansa oltenilor pentru un împrumut

Atenție, Man și Mihăilă! Parma caută o extremă în mercato: „Nu garantează din punct de vedere al rezistenței”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  25 Iulie 2023, 17:52

"....salariului său de 1,8 milioane de euro" > bah, baiatule !!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează