INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO Cucerim America! După show-ul lui Alex Mitriță, Andreas Ivan înscrie primul gol în campionat » A doua reușită în câteva zile

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2019 00:26

Andreas Ivan, mijlocașul ofensiv al celor de la New York Red Bulls, a reușit primul gol în această ediție de MLS pentru echipa sa în deplasarea contra celor de la Columbus Crew (1-1).

În vârstă de 24 ani, Ivan a deschis scorul pentru formația sa în minutul 6 al partidei

Acesta a reluat cu capul o centrare perfectă venită de pe partea dreaptă, assist semnat de francezul Valot.

Columbus Crew a reușit să egaleze înainte de pauză, când Sauro a marcat din pasa lui Federico Higuain, fratele mai mare al vârfului lui Chelsea, Gonzalo.

Scorul final a rămas cel înregistrat la pauză, 1-1, iar Ivan a fost integralist.

Andreas Ivan, 24 ani, este un fotbalist ofensiv crescut în ligile inferioare din Germania la Stuttgarter Kickers sau Rot-Weiss Essen. În 2015, acesta a acceptat convocarea la "naționala" U21 a României, asta după ce apăruse într-o partidă a Germaniei U19.

Cu trei zile în urmă, Andreas Ivan a marcat golul de 3-0 contra dominicanilor de la Atletico Pantoja în optimile Ligii Campionilor CONCACAF. NY Red Bulls s-a calificat în "sferturi" după 5-0 la general.

Mai devreme, Alex Mitriță a debutat excelent în MLS. Chiar dacă echipa sa, New York City, a fost egalată după ce a condus cu 2-0 la Orlando, fostul jucător al Craiovei a dat prima sa pasă de gol în SUA la reușita de 2-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  03 Martie 2019, 08:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  03 Martie 2019, 06:19

Bv.Da-le peste nas la idioți!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează