INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CREMONESE

Ce medii au avut Vlad Chiricheș și Ionuț Radu după meciurile jucate până acum de Cremonese în Serie A

Ionuț Radu (centru, numărul 97) și Vlad Chiricheș (dreapta, numărul 21) au primit note pentru evoluțiile avute în tricoul lui Cremonese, în actuala stagiune de Serie A.
Foto: Imago
Ionuț Radu (centru, numărul 97) și Vlad Chiricheș (dreapta, numărul 21) au primit note pentru evoluțiile avute în tricoul lui Cremonese, în actuala stagiune de Serie A. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 12:58 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 13:16

Vlad Chiricheș (33 de ani) și Ionuț Radu (25 de ani), fotbaliștii formației italiene Cremonese, echipă ce ocupă locul 18 în clasamentul Serie A, au fost notați de presa italiană pentru prestațiile avute în tricoul „tigrilor” în prima parte a campionatului. 

Căpitanul naționalei României a primit cea mai bună din tot lotul italienilor: 6,40, deși a jucat doar 5 partide în actuala stagiune de Serie A, notează cei de la Tuttomercatoweb. 

Lovitură în startul lui 2023: CFR Cluj își vinde titularul la Slavia Praga pentru două milioane de euro!
CFR CLUJ
Lovitură în startul lui 2023: CFR Cluj își vinde titularul la Slavia Praga pentru două milioane de euro!

De cealaltă parte, portarul Ionuț Radu a primit nota 5,89 pentru cele 9 apariții bifate pentru Cremonese în Serie A, în care a primit nu mai puțin de 19 goluri. Fostul jucător al lui Inter și Genoa ocupă poziția a 17-a din 26 a fotbaliștilor lui Cremonese ce au jucat în campionatul italian și au fost notați de presa din „Cizmă”. 

Vlad Chiricheș și Ionuț Radu nu au mai putut evolua pentru Cremonese din septembrie, respectiv octombrie

Vlad Chiricheș nu a mai îmbrăcat tricoul lui Cremonese din septembrie 2022, într-o înfrângere suferită de trupa lui Massimiliano Alvini (52 de ani) pe teren propriu, scor 0-4 cu Lazio, în runda a 7-a din Serie A. Atunci, stoperul a suferit o problemă musculară și a fost înlocuit în minutul 27 de Matteo Bianchetti. 

Ionuț Radu nu a mai jucat pentru Cremonese din 9 noiembrie. Atunci, Cremonese era înfrântă de Napoli, scor 1-4, pe teren propriu, în etapa a 9-a din Serie A. 

VIDEO. Mihai Georgescu, antrenorul care l-a crescut pe Vlad Chiricheș: „Eu l-am pus fundaș central! Este exemplul seriozității”

Citește și:

Poleit cu aur! Cristiano Ronaldo a aterizat ca un rege la Riyadh, fiind întâmpinat ca un star mondial

Rareș Ilie, pe lista neagră a lui Nice » Unde ar putea ajunge fostul jucător al Rapidului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează