OPINII  »  EDITORIAL DAN UDREA

CFR, noroc mare! Hagi s-a păcalit! Bravo, Ciobi!

Editorial Dan Udrea
Editorial Dan Udrea

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 23:07 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 23:21

10 concluzii după o seară în care nici una dintre echipele noastre nu a pierdut.

1. De departe, Sepsi e performera zilei. O prestație solidă, a câștigat în stil de mare echipă, victoria ar fi trebuit să fie și mai consistentă.

2. Hagi ne-a arătat că poate să resusciteze fel de fel de jucători expirați, dar nu mi-aș fi imaginat că poate să creadă că Aioani e Oliver Kahn! Portarul neamț a fost cel care a inovat și a spus că n-are nevoie de zid la lovituri libere de la mare distanță. Hagi a decis ca Aioani să apere fără zid. Și s-a păcălit!

3. CFR - Adanaspor trebuia să se termine 3-6, nu 1-1. Așa noroc cum a avut CFR la unele faze, mai rar vezi!

4. Golul lui Mazilu e din gena lui Arjen Robben. Fabulos!

5. Dacă e vreo țară cu care am vrea să jucăm în fiecare tur în cupele europene, atunci aceea e Bulgaria. CSKA 1948 sau CSKA e cam același lucru, adică mai nimic.

6. E dramatic, totuși, că echipa care e campioana României e eliminată de cea a Republicii Moldova și se chinuie cu cea a Armeniei. Vezi, Gică, de ce UEFA ne-a scos din grupele Champions League și ne-a pus să dăm tururi preliminare? De asta!

7. Sava, jucător U21, a fost cel mai bun fotbalist al CFR-ului, într-un meci în care nu exista obligativitatea folosirii unui fotbalist U21. Se pare că nu e chiar atât de proastă regula U21 în Liga 1!

CFR, noroc mare! Hagi s-a păcalit! Bravo, Ciobi!
CFR Cluj - Adana Demirspor FOTO: Imago

8. Sepsi a jucat cu o organizare perfectă, fiecare jucător a părut să știe exact ce are de făcut. Liviu Ciobotariu e un antrenor prea mult subapreciat față de ce valoare are!

9. De la CFR a plecat Dan Petrescu, dar a rămas prostul obicei de a protesta vehement la decizii perfecte ale arbitrilor. Bârligea mai avea puțin și era eliminat, din postura de rezervă, nemulțumit că centralul nu a dat penalty la o fază la care nu se impunea penalty!

10. Concluzia: Sepsi e calificată! Farul e favorită, cred că se va califica! CFR va pierde în retur și va fi eliminată.


Comentarii (78)
dorelus
dorelus  •  31 Iulie 2023, 09:40

Dacă trafic ai vrut la comentarii, ai reușit. În același timp realizezi care-i popularitatea ta domnul meu. Tu hotărăști dacă ai ales bine.

cj666
cj666  •  28 Iulie 2023, 14:29

Zi-ti ma hatet, ca nici macar la nivelul de troll nu te ridici.

cosmo
cosmo  •  28 Iulie 2023, 14:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează