OPINII  »  EDITORIAL

S-a trezit la timp!

Editorial Ovidiu Ioanițoaia
Editorial Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 21:38 / Actualizat joi, 03 august 2023 21:39

Duminică, după ce a pierdut acasă meciul din SuperLigă cu nou-promovata Poli Iași, Gică Hagi s-a plâns că nu și-a văzut niciodată echipa jucând așa de slab. Startul returului cu Urartu a avut însă darul să-l contrazică, în sensul în care campioana României n-a început nici măcar slab la Erevan, ci lamentabil, sub orice critică. De parcă ar fi uitat fotbalul, formația dobrogeană n-a arătat nimic. Chiar nimic, iar asta în fața unui adversar muncitor, dar limitat, de mâna a doua spre a treia.

Pe fondul dominării gazdelor, Farul putea totuși să echilibreze golul primit de la ghanezul Antwi. Din păcate, Alibec și Rivaldinho, mai ales brazilianul, au ratat din poziții ideale. Corecți fiind, trebuie să spunem însă că nu constănțenii au construit ocaziile respective, ele venind în urma gafelor de diletanți comise de apărătorii armeni.

E vorbă veche, Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă. Ca atare, unii se pregăteau să arunce vina eșecului ce se profila pe gazonul prost și pe căldura sufocantă. Circumstanțe atenuante, nu? Scuze.

S-a trezit la timp!

Când totul părea definitiv compromis, întrucât Urartu se desprinsese la 2-0 în debutul reprizei secunde, Farul s-a trezit din coșmar. În fine, s-a regăsit și, biciuită de pe margine de un Hagi din ce în ce mai răgușit, a forțat egalarea, ba a și reușit-o, prin Nedelcu și Alibec, în decurs de numai 4 minute! 

Am asistat în continuare la evoluția echipei pe care o știam, cea care a câștigat titlul și simpatia multora. Adică o garnitură combinativă și dezinvoltă, care se va îndrepta sigură pe ea, superioară, spre victorie și spre calificare. Obținute târziu, golul lui Alibec de 3-2 înscris în prelungiri, la capătul unor mari emoții, însă la timp. Totul e bine când se termină cu bine.


Comentarii (19)
bimbi79
bimbi79  •  06 August 2023, 09:53

Vai...!!! ce de comentarii ai !!!*** ? Noroc cu mine ca te bag in seama, altfel aveai 0 pe linie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbi79
bimbi79  •  05 August 2023, 23:31

Fusasi la intalnire ?

to_aia
to_aia  •  05 August 2023, 17:12

ion

Vezi toate comentariile (19)
Comentează