SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

GALERIE FOTO Imagini bombă! „Cea mai frumoasă jucătoare” a renunțat la sutien la petrecerea de la Super Bowl

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 09:59 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 10:05

Kansas City Chief a făcut spectacol la Super Bowl, dar turul tabloidelor l-a făcut Kayla Simmons, supranumită „cea mai frumoasă femeie din volei”, care a venit cu o rochie cu decolteu generos la petrecerea fanilor. 

  • Kansas City Chiefs și-a apărat trofeul NFL, după un Super Bowl LVIII electrizant care a avut nevoie de prelungiri, 25-22 cu San Francisco 49ers. 
  • Patrick Mahomes (28 de ani) pune astfel mâna pe cel de-al treilea titlu din carieră și continuă cursa spre recordul de 7 deținut de legendarul Tom Brady (46 de ani).

A renunțat să poarte sutien la petrecerea de la Super Bowl

Kayla s-a dat în spectacol la Super Bowl, acolo unde a purtat o rochie fără sutien care a uluit audiența. O vezi în galeria foto de mai jos! 

Kayla Simmons - Super Bowl 2024 (foto: Instagram @kaylasimmmons)
Kayla Simmons - Super Bowl 2024 (foto: Instagram @kaylasimmmons)
Kayla Simmons - Super Bowl 2024 (foto: Instagram @kaylasimmmons)
Kayla Simmons - Super Bowl 2024 (foto: Instagram @kaylasimmmons)
Kayla Simmons - Super Bowl 2024 (foto: Instagram @kaylasimmmons)
+45 FOTO

Cu un corp superb, blonda postase o mulțime de poze sexy pe Instagram. Urmărită de aproape un milion de persoane pe rețelele de socializare, Kayla Simmons este considerată a fi cea mai sexy voleibalistă din lume. A jucat până de curând la Marshall University Athletics, unde admite că a avut o problemă: sânii mari au complicat lucrurile. 

Într-o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) cu fanii din social media, Kayla le-a transmis acestora că sânii o încurcă la practicarea sportului. „Totul ar fi fost mai ușor cu sâni mai mici”, a spus ea. „Dar nu mi s-a îndeplinit dorința. Nu poți sări la fel de sus, nu poți alerga la fel de rapid, totul este mai dificil”.

GALERIE FOTO Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără

GALERIE FOTO Rochia cu care Diletta Leotta a uimit Festivalul de la Sanremo: „Ziua 1”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  14 Februarie 2024, 04:55

Nu mai inteleg nimic; fata asta n-are nici un tatuaj si voi tot ati postat-o? Aviz "doamnelor"pictate, daca n-arati asa, poti sa te pictezi cat vrei si tot degeaba...

Pescarualex
Pescarualex  •  13 Februarie 2024, 18:41

Oare de ce credeți că a venit la petrecere seminud ? Ce căuta oare ? Gâfe ?

DMT1000
DMT1000  •  13 Februarie 2024, 18:08

Domnișoara a jucat volei la nivel de liceu și facultate. Orice poză din vremea activității sportive o prezintă cu sâni normali, medii. Restul e de la golăneală, influencereală și propria băutură energizantă, desigur. https://i.ytimg.com/vi/pRpAI-BYcOs/hq720.jpg?sqp=-oaymwE7CK4FEIIDSFryq4qpAy0IARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD8AEB-AH-CYAC0AWKAgwIABABGD0gZSgoMA8=&rs=AOn4CLB_l82_r0tin6U4w6KJUtu6CW_zsg

Vezi toate comentariile (3)
Comentează