SPORTURI  »  ALTELE  »  SUSPENDARE

VIDEO Unul dintre cei mai buni jucători de darts ai lumii și-a luat la bătaie adversarul! Scene violente

Adam Smith-Neale, foto: Imago Images
Adam Smith-Neale, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 15:57 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 16:50

Adam Smith-Neale (30 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de darts din lume, și-a lovit adversarul după ce a pierdut un meci la un eveniment dedicat amatorilor. Englezul a evoluat recent și la UK Open la începutul lunii martie, unde a ajuns în turul doi.

Adam Smith-Neale a fost suspendat de către Autoritatea de Reglementare Darts după acest eveniment. Numărul 82 mondial i-a dat un pumn oponentului său, conform imaginilor care circulă pe rețelele de socializare.

Fosta patinatoare i-a lăsat mască pe toți! Apariție spectaculoasă la 74 de ani: „Nemuritoare!”
METROSPORT
Fosta patinatoare i-a lăsat mască pe toți! Apariție spectaculoasă la 74 de ani: „Nemuritoare!”

VIDEO. Adam Smith-Neale, suspendat pe o perioadă nedeterminată după ce și-a lovit adversarul la o competiție de amatori

Videoclipul surprinde momentul în care Adam Smith-Neale își lovește oponentul. Imediat, o persoană din public a reacționat și l-a împins pe jucător, care devenise extrem de recalcitrant.

Darts Regulation Authority (DRA), care guvernează evenimentele europene de darts, a emis o suspendare pe o perioadă nedeterminată pentru Smith-Neale, în așteptarea unei audieri disciplinare, conform Sky Sports.

Forul de conducere a emis un comunicat în acest sens, pentru a clarifica situația: „La data de 12 martie 2024, Nigel Mawer, președintele DRA, a luat decizia de a-i interzice lui Adam Smith-Neale să participe sau să concureze la evenimentele aflate sub egida DRA.

Există o acuzație conform căreia Smith-Neale a agresat un jucător la finalul meciului într-un eveniment de amatori desfășurat la Nuneaton, disputat pe 9 martie 2024. Are dreptul de a contesta decizia de suspendare și va fi audiat la o dată ce urmează a fi stabilită”.

În vârstă de 30 de ani, Adam Smith-Neale își recăpătase cardul PDC Tour anul trecut, după cinci ani. El nu va putea participa la evenimentele de săptămâna viitoare.

The Professional Darts Corporation, prin vocea unui purtător de cuvânt, a declarat: „Avem cunoștință de existența unui videoclip care circulă pe rețelele de socializare de la un eveniment neoficial, cu un deținător de card PDC Tour.

Autoritatea de Reglementare Darts a fost informată și investighează acest caz în mod corespunzător”, a explicat purtătorul de cuvânt, conform sursei citate.

Finala Campionatului Mondial de darts, din ianuarie, câștigată de Luke Humphries cu scorul de 7-4, a devenit cel mai urmărit eveniment sportiv din istoria Marii Britanii, excepând fotbalul.

Citește și alte știri:

Cea mai controversată luptă a anului, între Ioan „Bombardierul” Pascu și Ovidiu Neveu, a ținut doar o rundă
HEROES
Cea mai controversată luptă a anului, între Ioan „Bombardierul” Pascu și Ovidiu Neveu, a ținut doar o rundă
Frații Tate, reținuți din nou în România, după ce au fost acuzați de infracțiuni sexuale în Marea Britanie
ARESTARE
Frații Tate, reținuți din nou în România, după ce au fost acuzați de infracțiuni sexuale în Marea Britanie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează