SPORTURI  »  ALTELE  »  CARIERĂ

FOTO Afirmație sinceră după retragere: „În 24 de ore pe OnlyFans am câștigat cât în toată cariera de sportivă”

Americanca Paige VanZant (29 de ani), fostă luptătoare în UFC, a dezvăluit că în 24 de ore pe platforma OnlyFans a câștigat mai mulți bani decât toată cariera de sportivă.  / FOTO: Instagram +44   FOTO
Americanca Paige VanZant (29 de ani), fostă luptătoare în UFC, a dezvăluit că în 24 de ore pe platforma OnlyFans a câștigat mai mulți bani decât toată cariera de sportivă. / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 19:17 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 19:17

Americanca Paige VanZant (29 de ani), fostă luptătoare în UFC, a dezvăluit că în 24 de ore pe platforma OnlyFans a câștigat mai mulți bani decât toată cariera de sportivă. 

Paige VanZant s-a retras din cariera de luptătoare în 2020, după ce UFC nu i-a acceptat pretențiile financiare. Americanca a decis să-și deschidă cont pe o platforma OnlyFans. Acum se laudă că a luat cea mai bună decizie din viața ei. 

FOTO. Imagini incendiare cu sportiva care s-a îmbogățit din OnlyFans

+40 FOTO

„Absolut, OnlyFans este principala mea sursă de venit. Dacă e să compar cariera de luptătoare cu asta, cred că în 24 de ore pe OnlyFans am scos deja mai mulți bani. În acest moment, revenirea în sport ar înseamna o mare pierdere financiară pentru mine”, a transmis Paige VanZant.

OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

VIDEO. Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

Citește și alte știri din actualitatea mondenă:

Există viață și după suspendarea pentru dopaj » Jucătoarea de top iertată de ITF, imagini incendiare pe plajă
VACANȚĂ
Există viață și după suspendarea pentru dopaj » Jucătoarea de top iertată de ITF, imagini incendiare pe plajă
Anamaria Prodan s-a afișat cu fostul la un eveniment monden! Nimeni nu se mai aștepta să o vadă pe impresară la brațul lui
METROSPORT
Anamaria Prodan s-a afișat cu fostul la un eveniment monden! Nimeni nu se mai aștepta să o vadă pe impresară la brațul lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
scrivatgeorge
scrivatgeorge  •  16 Septembrie 2023, 10:57

''Creatorii de continut''...

robert_0731
robert_0731  •  16 Septembrie 2023, 09:11

Reclama gsp la only fans

Pake
Pake  •  16 Septembrie 2023, 07:34

Rusine....acest articol apare la cariere! Defapt, de ce apare acest articol? Manipulati mintile tinere si naive, apoi ne plangem ca romanancele merg la ***...ce mesaj transmite presa? Ca din erotism/pornografie se traieste usor, nu conteaza ca nu stii cum sa iti scrii numele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează