SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

FOTO Bătut de fani și suspendat pe viață, luptătorul de MMA care a lovit o „ring girl” vine cu explicații: „Am un mesaj pentru Maria”

Luptătorul iranian Ali Heibati se află în centrul unui scandal uriaș după o gală de MMA care a avut loc vineri. Înainte de luptă a lovit-o cu piciorul pe una dintre fetele care anunța startul luptei. +22   FOTO
Luptătorul iranian Ali Heibati se află în centrul unui scandal uriaș după o gală de MMA care a avut loc vineri. Înainte de luptă a lovit-o cu piciorul pe una dintre fetele care anunța startul luptei.

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 10:43 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 12:06

Luptătorul iranian Ali Heibati se află în centrul unui scandal uriaș după o gală de MMA care a avut loc vineri. Înainte de luptă a lovit-o cu piciorul pe una dintre fetele care anunța startul luptei. A fost bătut de fani după luptă și a fost suspendat pe viață. Iar acum a avut o primă reacție.

Într-o gală MMA care a avut loc în Rusia, Ali Heibati, care trăiește de mai mulți ani în Rusia, și-a pierdut cumpătul înainte de luptă. Și a făcut un gest care i-a șocat pe cei prezenți la gală.

Înainte de luptă, a lovit-o cu piciorul în fund pe una dintre „ring girl”, care anunța startul primei runde. Scandalul a continuat și după luptă. Învins în prima rundă de Arkadiy Osipyan, prin KO tehnic, după 30 de secunde, Ali a fost bătut de câțiva fani ruși în drumul spre vestiare.

Prima reacție a lui Ali Heibati după ce a fost suspendat pe viață

+18 FOTO

Cazul său a fost judecat rapid. Iar decizia a fost una extrem de dură. Ali Heibati a fost suspendat pe viață din sport. Apoi, iranianul a postat un mesaj pe rețelele sociale în care și-a prezentat scuzele.

„Acest mesaj este pentru Maria. Nu m-am comportat corect față de ea. Înainte de lupta mea au fost mai multe alte dispute, iar Am stat acolo în cușcă și voiam să intru să lupt. Am fost tensionat și aveam emoții. Înainte de partidă m-am comportat urât față de Maria și vreau să-mi prezint public scuzele. Eu respect femeile, sunt un bărbat însurat.

Ea își făcea treaba. După luptă nu mi-am recunoscut vina pentru că am fost lovit la rândul meu. Spuneți-i Mariei că-mi pare rău”, a spus Ali.

Citește și:

Săptămână nebună pentru Ryan Garcia » Beat în fiecare seară, s-a logodit cu o actriță de filme pentru adulți și a câștigat lupta anului
INEDIT
Săptămână nebună pentru Ryan Garcia » Beat în fiecare seară, s-a logodit cu o actriță de filme pentru adulți și a câștigat lupta anului

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează