SPORTURI  »  ALTELE  »  MEDALIE

Alin Alexuc-Ciurariu, primul interviu după triumful excepțional de la Roma: „Visez la podiumul olimpic!”

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 16:54

Alin Alexuc-Ciurariu, campion continental la Roma la greco-romane, categoria 130 kg, țintește mai sus și vrea o medalie la Tokyo. 

- Alin, ai ajuns, în sfârșit la aur! Ce înseamnă acesată medalie pentru tine? - Sunt 20 de ani plini de sacrificii! Este rodul muncii mele, o muncă continuă pe care puțini o cunosc sau o înteleg. Fiecare oră de antrenament a reprezentat un pas mic către acest titlu european și recunosc că nu a existat zi să nu mă gândesc la obținerea primului loc. Știam că acest moment va veni până la urmă. 

- Cum ai trăit finala și care a fost momentul cel mai greu pentru tine la acest European?
- În ziua finalei am numărat orele pâna la meci. Eram concentrat și nerăbdător să intru la luptă. Mă bucur că mi-am păstrat energia și în finală. Cel mai dificil moment a fost în "sferturi", cu azerul Sabah Shariati, care era la conducere după prima repriză. Atunci am simțit că trebuie să dau totul! 

-Mai este doar o lună până la primul turneu de calificare pentru JO. Care crezi că sunt șansele? 
- Sper că va fi anul meu și la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Da, am spus corect, chiar dacă nu sunt calificat încă. Eu sunt extrem de încrezător că voi reuși calificarea. Pentru că visul meu este podiumul olimpic.

Vezi și: 

Aur pentru România! Alin Alexuc a câștigat finala Campionatului European de Lupte greco-romane

VIDEO Simona Halep, Nadia Comăneci, Gabi Szabo și Camelia Potec, conferință-manifest la Senat: „Ajutor! Vorbim în van și nimeni nu ne ascultă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
belane
belane  •  12 Februarie 2020, 22:07
Postat de red77 pe 12 Februarie 2020, 17:56

Felicitări și bafta multa! Și asa ma tem ca vom număra medaliile obținute pe degetele de la o singura mana

***..imi doresc din tot sufletul sa ajunga sa ia o medalie ...pentru munca depusa, el, personal merita...Romania NU merita..*** NU merita sa-si faca articole si laude pe seama succesului singular al unui sportiv dintr-un sport unde efortul depus ca sa ajungi in top nu-i suficient sa fie doar 100% ci si sange + sudoare...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  12 Februarie 2020, 17:56

Felicitări și bafta multa! Și asa ma tem ca vom număra medaliile obținute pe degetele de la o singura mana

Vezi toate comentariile (2)
Comentează