SPORTURI  »  ALTELE  »  CS DINAMO

Antrenorul de la CS Dinamo acuzat de viol și-a recunoscut fapta » Mai multe persoane erau prezente la bazin în acel moment

Antrenorul de la CS Dinamo, dus în arest de procurori
Antrenorul de la CS Dinamo, dus în arest de procurori

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 11:38 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 13:12

Antrenorul de înot de la CS Dinamo acuzat că a violat o fetiță de 7 ani și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Arestat preventiv pentru 30 de zile, antrenorul a fost audiat de procurori. Anchetatorii i-au spus că au imaginile de la bazinul de înot din acea zi, iar acesta a admis că a agresat-o sexual pe copilă.

Simona Halep a dat în judecată firma canadiană care a produs suplimentul contaminat » Cere daune imense
SIMONA HALEP
Simona Halep a dat în judecată firma canadiană care a produs suplimentul contaminat » Cere daune imense

Antrenorul de la CS Dinamo a recunoscut că a agresat-o sexual pe fetița de 7 ani

„Profesorul de înot a recunoscut în momentul în care procurorii i-au spus că au imagini de pe camerele de supraveghe chiar cu momentul agresiunii. El le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul, chiar când erau părinți prezenți la bazin. Însă nimeni nu a văzut acea agresiune în momentul în care s-a întâmplat. El va rămâne închis.

El a mai lucrat și în trecut alături de copii, ar fi fost antrenor de înot la un club privat. Apoi a fost angajat la clubul Dinamo. Procurorii iau în calcul să ceară detalii și de la acel prim angajator al profesorului de înot, pentru a afla dacă au mai fost situații similare și dacă și alți copii ar mai fi fost agresați”, a transmis reporterul Digi24.

În fiecare zi avea program de activitate în bazin. Nu lucra individual, ci se ocupa de partea de inițiere, unde se lucrează cu 8-10 copii pe grupă. Clubul Sportiv Dinamo a luat imediat măsuri și a dovedit transparență totală. Când s-a făcut această sesizare am pus la dispoziția Poliției toate imaginile din momentul desfășurării antrenamentului.

Și am reziliat contractul cu acel instructor. Avem transparență totală și suntem alături de cadrele competente pentru a rezolva cu celeritate acest caz. În acel moment, toate culoarele erau ocupate. Erau și alți antrenori. Acel antrenor nu a rămas singur cu acea fetiță. Iar părinții au acces în orice minute, pot sta în tribună, pot filma. 

- Viorica Susanu-Chermeș, șefa secției de sporturi individuale de la CS Dinamo

Citește și: 

„Am fost la psiholog de două ori în viață” » Rafael Nadal, despre importanța sănătății mintale și exemplul personal: „Nu-l percep ca pe un subiect tabu”
DEZVĂLUIRI
„Am fost la psiholog de două ori în viață” » Rafael Nadal, despre importanța sănătății mintale și exemplul personal: „Nu-l percep ca pe un subiect tabu”
Acord cu ITIA și suspendare redusă după apelul la TAS: „S-a constatat că vina nu a fost așa mare”
SUSPENDARE
Acord cu ITIA și suspendare redusă după apelul la TAS: „S-a constatat că vina nu a fost așa mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
creeperno534
creeperno534  •  16 Februarie 2024, 22:41

Castrat chimic

Str82HeIL
Str82HeIL  •  16 Februarie 2024, 21:06
Postat de redbuldog pe 16 Februarie 2024, 17:34

Dah baiatu,bine gandit,bine facut,dar pot sa te intreb ceva: tu stii sa inoti..!?

De ce intrebi căine? Ai vreo rudă antrenor la Dinamo? Vezi ca nu am 7 ani e posibil sa ramai fara catzelul respectiv

Catalynn.15
Catalynn.15  •  16 Februarie 2024, 17:48
Postat de Ceferinho pe 16 Februarie 2024, 17:23

E normal sa nu crezi. N-ar fi prima oara cand presa dezinformeaza. Omul va fi anchetat si apoi, daca e cazul, pus sub acuzare. N-are rost sa ne antepronuntam de pe margine.

Io văd ca s-a antepronunțat chiar el! Vrei să spui ca a fost “convins prin mijloace specifice”!? :-))) Bă, așa ceva nu “recunoști” decât dacă chiar nu ai “comis”, pt ca practic este o condamnare la moarte! Până și deținuții au onoarea lor, cei ca el nu supraviețuiesc decât la “izolare”, iar acolo e mai rău decât mort!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează