SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Benny Adegbuyi răspunde ironic după ce Daniel Ghiță l-a atacat: „Cine e el? Băiatul ăla care s-a retras?”

Benny Adegbuyi urmează să lupte cu Badr Hari
Benny Adegbuyi urmează să lupte cu Badr Hari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 19:03

Benny Adegbuyi (35 de ani) a avut o replică dură pentru Daniel Ghiță (38 de ani), după ce acesta l-a atacat în urmă cu două zile.

  •  Cel mai bine cotat kickboxer român al momentului, Benny Adegbuyi, va lupta contra legendei Badr Hari pe 20 iunie, la Rotterdam, în Olanda, în meciul cap de afiș al galei Glory Kickboxing 
  • Este pentru prima oară când un român va da piept în ring cu Badr Hari, actual luptător în circuitul Glory și o legendă a K-1

 „Cine e Daniel Ghiță? A, e băiatul ăla restras, nu? Hai să vă spun ceva. Când vulpea nu ajunge la struguri spune că sunt amari. Meciul cu Hari e meciul pe care și l-a dorit el, de accea comentează. Asta e părerea mea. El, cu o lună înainte să anunț eu, spunea că vrea să lupte cu Badr Hari sau cu Rico Verhoeven. Iar după aceea am anunțat eu că voi lupta cu Hari. E meciul pe care și-l dorește și asta îl deranjează. 

Chiar dacă suntem români, el încearcă să mă denigreze. Dar sunt OK cu asta. Am învățat că unii români sunt așa și trec peste”, a declarat Benny Adegbuyi la TV Digi Sport.

VIDEO. Sandu Lungu: „Ghiță a fost cel mai bun luptător român de kickboxing”

Citește mai multe știri din kickboxing: 

Daniel Ghiță l-a împachetat pe Benny Adegbuyi, înainte de meciul acestuia cu Badr Hari: „Pe cine a bătut el? Nu are forță!”

Daniel Ghiță, reacție nervoasă la adresa Guvernului: „Fugiți, lașilor, lăsați poporul in mizerie”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  02 Aprilie 2020, 08:58

Benny,tu te intrebi cine este Daniel Ghita?Inseamna ca nu ai nicio treaba cu acest sport...Daniel Ghita,alaturi de Sora,Iftimoaie,au pus Romania pe harta Kickboxului mondial..A fost printre primii care s au luat la tranta cu titanii kickboxului mondial de.la Bonyascky,Hertz,Shiltz si lista poate continua.Dar ,voi generatia noua,nu aveti respect si va credeti invincibili,desii ati luptat in majoritatea luptelor aranjate...Esti un luptator bun,dar esti departe de Ghita...

1686525761599040
Mario Durm  •  01 Aprilie 2020, 22:51
Postat de gazistu pe 01 Aprilie 2020, 21:09

a fost, a luat si cateva perechi de pumni in cap ....se ia de toata lumea, : ba de Sora, ba de Zmarandescu, ba de Morosanu, acum de Benny... probabil pumnii in cap primiti il afecteaza...sau varianta2, invidia ca astia 2 (Moro si Benny), inca boxeaza si el a ajuns un anonim....

N-ai cum sa-l compari niciodata pe Morosanu cu Ghita... vorbim de un moldovean obisnuit sa sparga lemne si de un campion. Ghita, probabil cel mai bun luptator roman de kickboxing. Punct.

tipsy
tipsy  •  01 Aprilie 2020, 21:25

Ghita, din pacate, pare sa fie nesimtit. Nu spun ca nu are dreptul la o parere, dar jigneste pe toata lumea. Nu te costa nimic sa fii mai bun si mai respectuos cu semenii tai, oricat de mare campion ai fi fost tu. Iar Ghita, desi a fost bun, nu a fost vreun Boniasky.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează