SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

GALERIE FOTO A început cel mai nebun Campionat Mondial! » Bărbați costumați în prințese, extratereștri și ștrumfi + Peter Crouch cu paharul de bere în cap

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 08:00 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 09:21

În Londra are loc, între 15 decembrie și 3 ianuarie, PDC World Darts Championship. Cu alte cuvinte, Campionatul Mondial la aruncarea săgeților. Iar fanii prezenți la dueluri fac o atmosferă incredibilă. 

Zi de zi, în Alexandra Palace din Londra, cei mai buni sportivi se întrec pentru a pune mâna pe trofeu și pentru cecul de 500.000 de lire. Favoritul turneului e britanicul Michael Smith, campionul en-titre.

GALERIE FOTO. Atmosferă incredibilă la Campionatul Mondial de Darts

+44 FOTO

Iar spectacol nu este doar în timpul duelurilor dintre jucători, ci și în tribună. Acolo unde fanii fac o atmosferă incredibilă. Și oferă imagini inedite. 

Fanii darts-ului continuă să respecte o tradiție care a început acum aproximativ 10 ani. Concret, aceștia vin la sală în cele mai ciudate costume, spre amuzamentul tuturor.

La această ediție, dar și de-a lungul anilor, ștrumfi, extratereștri, Papa, Regele Charles, SuperMario, și chiar bărbați îmbrăcați în prințese Disney au fost văzuți în tribune.

Chiar și Peter Crouch a făcut senzație. Fostul atacant englez a dat pe gât un pahar de bere. Apoi și l-a pus în cap și a început să danseze, spre bucuria fanilor.

+44 FOTO

Citește și: 

„L-am luat pe Adrian Cristea care era nimeni, nimic”. De ce fosta iubită nu-l mai vrea pe loverboy-ul Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
befree
befree  •  21 Decembrie 2023, 10:39

Campionatul ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  21 Decembrie 2023, 10:30

Marinescule, așa jos ai ajuns? Să scrii despre ***l?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează