SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

video Conor McGregor vorbește despre accidentare care l-a ținut pe bară 2 ani: „Credeam că voi ajunge într-un scaun cu rotile”

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 17:43 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 11:47

Irlandezul Conor McGregor (35 de ani), cel mai cunoscut luptător de UFC, anunță că este gata să revină și să lupte.

Într-un interviu spectaculos acordat pentru Sportal.bg, publicația bulgară reușind să-l aducă în studioul de la Sofia pe celebrul luptător, Connor McGregor a vorbit pe larg despre accidentarea suferită pe 10 iulie 2021 și despre revenirea în octogon.

VIDEO. Conor McGregor: „Credeam că voi ajunge într-un scaun cu rotile”

„A fost foarte greu. În primul rând, vreau să mulțumesc medicilor pentru că pot să calc din nou și pot lovi cu putere. Cu siguranță, accidentarea a fost cel mai greu moment din carieră. 

Erau șanse să nu mai pot reveni. A fost foarte înspăimântor. Ajunsesem să cred că nu mă mai întorc sau chiar că voi ajunge într-un scaun cu rotile.

Dar acum sunt gata. Aștept să mi se dea o șansă. Cu siguranță voi reveni”, a spus Conor McGregor pentru Sportal.bg.

+45 FOTO

Acesta a continuat: „M-am gândit mult și a trebuit să fiu puternic. M-am gândit că oamenii își revin. Am avut, mulțumită lui Dumnezeu, medici foarte buni. Totul e bine acum, am un echilibru perfect și pot lovi puternic. Am o tijă de metal în picior și știu că nu se poate rupe. Asta îmi dă încredere.

Totul merge bine. Sunt nerăbdător să revin. Vreau să mi se dea șansa să lupt din nou. Michael Chandler ar putea fi primul adversar. Dar nici nu contează.

Eu vreau să revin la viața mea. Sunt luptător în UFC și sunt nerăbdător. Nu contează cine e adversarul meu. Dacă UFC vrea să fie Chandler, el va fi. Dacă nu, nu contează. Alegeți o dată și gata.”

Conor McGregor are 28 de lupte în UFC (22 de victorii și 6 înfrângeri). E luptătorul cu cele mai mari încasări, peste 600 de milioane de dolari și a fost campion la categoria ușoară.

Citește și: 

L-a dat afară pe Mouratoglou pentru o legendă a tenisului și afirmă: „Diferența e mare”

Triplul campion al Maratonului Arctic Tiberiu Ușeriu, la un pas de moarte în urmă cu câteva zile: „Am făcut un șoc anafilactic sever. M-am trezit cu o branulă pe braț și cu un cocktail de substanțe în sânge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează