SPORTURI  »  ALTELE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 13:16 / Actualizat marti, 19 martie 2024 15:16

Oana Zamfir, moderatoarea matinalului de la Digi FM, a avut parte de o surpriză din partea lui Cristi Chivu, chiar de ziua ei.

În emisiunea din această dimineață, Oana Zamfir a rămas fără cuvinte. În direct, vedeta a primit un cadou de la colegi: un poster cu Cristi Chivu. Fostul fotbalist de la Ajax, Roma și Inter era în trecut preferatul Oanei Zamfir.

FOTO. Oana Zamfir, surpriză de ziua ei din partea lui Cristi Chivu

Oana Zamfir, Digi 24
Oana Zamfir, Digi 24
Oana Zamfir, Digi 24
Oana Zamfir, Digi 24
+36 FOTO

„Băi, ce mi-ați făcut!”, a spus Oana Zamfir când văzut posterul. „Mulțumesc! Ăsta da cadou. Super”.

Apoi, a fost publicat un mesaj în care Cristi Chivu, stabilit în Italia, i-a transmis un mesaj cu ocazia aniversării.

„Mulți ani ani frumoși și plini de bucurii, cu emisiuni de radio cu succes și cu zâmbetul pe buze, care să descrețească frunțile ascultătorilor. La mulți ani, Oana!”, a spus Chivu.

Moment în care pe Oana Zamfir a fost cuprinsă de emoții: „Îmi tremură mâinile. Dacă cineva îmi zicea la 12-13 ani, când aveam camera tapetată cu Cristi Chivu, ca mie îmi va trimite un mesaj de ziua mea... Doamne, Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Nici la Olimpiada de latină nu îmi tremurau mâinile.

Doamne, ce mi-ați făcut în dimineața asta! Nu știu dacă ne ascultă sau dacă va vedea acest mesaj.

Dragă Cristi, vreau să îți mulțumesc pentru acest mesaj. Vreau să spun că ai fost un model pentru o adolescentă foarte dornică să ajungă de parte în viață. Ai fost un model pentru mine. Îți datorez foarte mult. Îți mulțumesc că ai fost la momentul potrivit, acolo, pe pereții mei, din camera mea de adolescentă ”, a spus Oana Zamfir.

Citește și:

Fostul All Star, sfaturi scandaloase: „Faci sex cu 3-4 jucători din NBA și-ți ies 60.000 de dolari pe lună. Ce alt job să ai între 20 și 35 de ani care să-ți aducă atâția bani?”
NBA
Fostul All Star, sfaturi scandaloase: „Faci sex cu 3-4 jucători din NBA și-ți ies 60.000 de dolari pe lună. Ce alt job să ai între 20 și 35 de ani care să-ți aducă atâția bani?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Livica
Livica  •  20 Martie 2024, 09:55

parca e departe nu - de parte

raf1946
raf1946  •  19 Martie 2024, 18:19

"... pentru o adolescentă foarte dornică să ajungă de parte în viață." Se pare că tu ești departe de limba română și nu de partea limbii române. Mesajul e pentru autoarea articolului.

fantoma_lui_BabaNovac
fantoma_lui_BabaNovac  •  19 Martie 2024, 16:42

Cine naiba asculta Digi FM ? 2-3 taximeTRISTI prin Bucuresti ? O pomeniti pe tipa asta de parca o tara intreaga o cunoaste sau ar trebui s-o cunoasca !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează