SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY 76

Daniel Ghiță, devastator înainte de Benny Adegbuyi - Badr Hari: „Niciodată n-o să fiu ipocrit! Pe vremea mea, el nici nu trecea de calificări”

Daniel Ghiță, 29 de ani, fost luptător K1 - acum deputat AUR, spune că Benny Adegbuyi va avea un meci greu împotriva lui Badr Hari, diseară, după ora 22
Daniel Ghiță, 29 de ani, fost luptător K1 - acum deputat AUR, spune că Benny Adegbuyi va avea un meci greu împotriva lui Badr Hari, diseară, după ora 22

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 16:40 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 20:28

Daniel Ghiță, 39 de ani, fost luptător K1 - acum deputat PSD, spune că Benny Adegbuyi va avea un meci greu împotriva lui Badr Hari, diseară, după ora 22, și că ultimul ar fi cu adevărat marele favorit. 

„Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări”, a scris Daniel Ghiță pe contul său de Facebook. 

Cine transmite Benny Adegbuyi - Badr Hari la TV. Este meciul anului în MMA: cum arată cotele

Daniel Ghiță: „Badr Hari e favoritul meu, ca sportiv și ca om”

„Unicul TKO al lui Rico din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui , dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mâna ruptă din prima luptă! Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singura mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul cu luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai exista la ora actuală. 

Badr Hari are explozie, viteză și multă forță!Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari! Ca sportiv, luptător, si ca om! Pentru că noi suntem adevărați luptători și știm ce înseamnă să pornești de jos, sa lupți toată viața, să ajungi sus prin muncă, nu prin show”. 

Meciul anului în kickboxing: Benny Adegbuyi vs Badr Hari

  • Benjamin Adegbuyi revine în ring după o pauză de un an și o lună. Ultima apariție a fost încununată cu succes. L-a învins printr-o decizie unanimă pe D’Angelo Marshall. Sportivul din România are un palmares impresionat în MMA, 34 de victorii și doar 6 înfrângeri. Conform fightmap, Benny s-a impus de 19 ori prin KO.
  • Badr Hari a luptat ultima dată în decembrie 2019, împotriva campionului Rico Verhoeven. Deși a dominat lupta, a pierdut prin KO tehnic. Marocanul a suferit o accidentare la picior, în momentul în care încerca să execute un procedeu spectaculos.

Benny Adegbuyi vs Badr Hari: cum arată cotele

Benjamin Adegbuyi pornește cu a doua șansă în lupta cu Badr Hari, organizată în Olanda, la Amsterdam. Cota medie pentru o victorie a sportivului din România este 4,00. Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculoși luptători din istoria kickboxing-ului, are o cotă în jurul valorii de 1,20. 

VIDEO Benny Adegbuyi, gata să-l doboare pe Badr Hari: „Îl fac KO în runda a doua!”

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

Sar scântei! Badr Hari iese la atac, după ce Benny Adegbuyi a spus că-l face KO în runda a doua

Benny Adegbuyi vs Badr Hari. Cătălin Moroșanu și-a ales favoritul: „Este un moment epocal!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
397543181471443
Florin Niculescu  •  20 Decembrie 2020, 07:16

Ghita esti doar un chitros si frustrat !Nu întamplator esti pesedist. Atat te duce capul☝️

euoltean
euoltean  •  20 Decembrie 2020, 00:52
Postat de ares321 pe 19 Decembrie 2020, 19:41

E psdist prostea, stai cuminte.....adica de unde minte la un gigist?

Prostane ***, Ghita a fost si este mai ok decat voi astia care n-ati facut nimic inviata decat sa comentati pe fb si gsp etc. Niste bolsevici neocomunisti fara minte, ***, spalati pe creier de mirajul prostiei. Baii ***, si ce daca e psd ist??!! Aici edespre sport baa!!! *** de aia aluat *** sef 66%, pt ca are material din belsug! *** si bravo Ghita si Benny!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viomarmi22
viomarmi22  •  20 Decembrie 2020, 00:25

Până la urmă invidiosul PSD-ist Daniel Ghiță i-a cântat prohodu” marocanului, mai bine tăcea și filozof rămânea ! Benny l-a zăpăcit pe marocan în runda a 3-a, că deh ! marocanu” a pierdut ocazia să câștige meciul în repriza a 2-a când Benny a fost numărat și era cât pe să fie groggy dacă nu-l salva gongul finalului de repriză !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează