SPORTURI  »  ALTELE  »  CONFLICT

Iyanna, fiica legendarului Floyd Mayweather, arestată în State după ce ar fi înjunghiat o altă femeie din gelozie!

Iyanna Mayweather a fost arestată în Statele Unite +10   FOTO
Iyanna Mayweather a fost arestată în Statele Unite

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 14:41

Iyanna Mayweather (19 ani), fiica legendarului boxer Floyd Mayweather, a fost arestată sâmbătă în Statele Unite, după ce ar fi înjunghiat o altă femeie. 

Fiica lui Mayweather a fost reținută de polițiști și plasată în arest în Texas, informează publicația americană TMZ, aceeași care a anunțat tragicul deces al lui Kobe Bryant la scurt timp după ce elicopterul fostului baschetbalist s-a prăbușit

Iyanna Mayweather, atac pe fond de gelozie

Conform sursei citate, victima, o femeie numită Lapattra Lashai Jacobs, în vârstă de 25 de ani, a fost înjunghiată de Iyanna Mayweather în cursul zilei de vineri. 

Gelozia ar fi stat la originea actului necugetat al fiicei lui Mayweather. 

Aceasta ar fi reacționat violent după ce a surprins-o pe victima sa împreună cu rapperul american NBA Youngboy (20 de ani), cel cu care Iyanna se afla într-o relație sentimentală. 

Disputa a avut loc în casa rapper-ului și a căpătat rapid nuanțe violente. Cu două cuțite în mână, Iyanna Mayweather ar fi atacat-o pe Lapattra Lashai Jacobs. Jurnaliștii de la TMZ spun că cea de-a doua lovitură aplicată de Iyanna a îngenuncheat-o pe Lapattra Lashai Jacobs, iar de aici până la declanșarea haosului general a mai fost doar un pas. 

Ambulanța și-a făcut apariția la fața locului și a transportat-o pe femeia aflată în suferință la spital. Momentan, nu se cunosc detalii despre starea ei de sănătate.

GALERIE FOTO. Iyanna Mayweather, o puștoaică rebelă

+6 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @moneyyayah

Floyd Mayweather, zguduit de tragediile din 2020

Floyd Mayweather (43 de ani) a suferit recent două pierderi devastatoare în familia sa, după moartea unchiului și a soției sale.

Floyd Mayweather trece prin clipe grele. La înceoutul lunii martie, Josie Harris (40 de ani), fosta iubită a lui Floyd Mayweather și mama a trei dintre copiii fostului pugilist, a fost găsită moartă în mașina sa, în California. 

La doar câteva zile după aflarea veștii, Mayweather a fost zguduit de o nouă veste: Roger Mayweather, unchiul și fostul său antrenor, a murit la 58 de ani. 

Citește și alte știri de actualitate:

COVID-19. Omul care i-a adus titlul lui Răzvan Lucescu, dat afară de club și 3 luni arest la domiciliu! Pierde 18 milioane de euro

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
108421997379917
Adrian Apple  •  05 Aprilie 2020, 18:09
Postat de krnevic pe 05 Aprilie 2020, 18:06

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

krnevic
krnevic  •  05 Aprilie 2020, 18:06
Postat de Adrian Apple pe 05 Aprilie 2020, 17:59

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108421997379917
Adrian Apple  •  05 Aprilie 2020, 17:59
Postat de krnevic pe 05 Aprilie 2020, 15:48

seamana cu o pitipoanca de la noi fiica lui Mayweather, se vede ca e o mahalagioaica. Pe cat de sportiv a fost tacs-u, *** *** ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează