SPORTURI  »  ALTELE  »  RELAȚIE

FOTO Jese a terminat încă o relație! S-a despărțit de iubita lui la câteva zile după ce a anunțat că e însărcinată

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 16:40

Atacantul spaniol Jese (27 de ani), împrumutat de PSG la Sporting Lisabona este din nou pe prima pagină a ziarelor din Spania din cauza vieții amoroase.

Marca a anunțat că Jese și iubita sa, Janira Barm, s-au despărțit, deși relația lor părea una solidă. Decizia vine după ce duminică, frumoasa blondă anunța că este însărcinată cu al doilea copil al atacantului. 

Despărțirea a surprins pe toată lumea pentru că Jese și Janira erau foarte apropiați, iar fotbalistul o numea „iubirea vieții mele”.

Răsfoiește o galerie foto cu Janira Barm

+13 FOTO

Fotomodel și influencer, Janira e catalană, poreclită „Barbie de Barcelona”, și a decis să-și șteargă toate pozele cu Jese. Cei doi au deja un copil, născut la finalul lunii decembrie.

Jese este recunoscut pentru viața amoroasă tumultoasă. El mai are are doi fii din relația cu Melody Santana, Jese Jr. și Neizan, și un fiu din relația cu Aurah Ruiz. Acesta din urmă, Nyan, a întâmpinat grave probleme de sănătate, iar Aurah s-a plâns că Jese nu s-a implicat să o ajute în rezolvarea acestora.

Vezi și: 

Auch! Ce a pățit Diletta Leotta după ieșirea din carantină: blonda a povestit tot pe Instagram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  20 Mai 2020, 11:21

Arata bine Janira. Suntem multi cei care nu ar fi lasat-o. Pacat. Minte gaunoasa de fotbalist corijent si plin de sine.

badeadorian
badeadorian  •  18 Mai 2020, 19:05

Nu-l judec, dar pare idiot cu acte in regula !!!

theinvincible
theinvincible  •  18 Mai 2020, 18:40
Postat de sibman pe 18 Mai 2020, 17:25

Asta si Borcea.

singurul lucru bun din toata "afacerea" asta este faptul ca asa de multi urmasi o sa aiba ca la impartirea averii nu o sa mai ramana nimeni cu mai nimic. cum s-au facut banii asa se si duc. oricum in 70% din cazurile bogatanilor astora de carton,averile se risipesc cu prima generaqtie. in 90% cu a doua generatie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează