SPORTURI  »  ALTELE  »  CM NATAȚIE

Rivalul lui David Popovici l-a urmărit pe român și a reacționat: „Nimeni nu e invincibil”

Kyle Chalmers/ foto: Imago Images
Kyle Chalmers/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 12:44 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 13:07

Kyle Chalmers (25 de ani), rivalul lui David Popovici (18 ani) în proba de 100 de metri liber, i-a transmis un mesaj sportivului român, după clasarea pe locul 4 în finala la 200m liber.

  • Semifinalele probei de 100 de metri liber sunt programate tot astăzi, prima de la ora 14:26, a doua de la ora 14:30
  • Semifinalele vor putea fi urmărite pe platforma de streaming AntenaPlay și în direct la TV pe Antena 1. Finala este programată joi, de la ora 14:21
  • David Popovici a încheiat pe locul 4 finala probei de 200 de metri liber
  • Reporterul GSP Roxana Fleșeru și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Japonia, la Fukuoka, și transmit toate informațiile care contează de la Campionatele Mondiale.

David Popovici și Chalmers s-ar putea duela în finala de la 100m liber, ei concurând în semifinale diferite, David în prima, Kyle în a doua.

David Popovici, locul 2 în semifinalele probei de 100 de metri liber la Fukuoka! S-a calificat în finală cu al 5-lea timp
CM de natație
David Popovici, locul 2 în semifinalele probei de 100 de metri liber la Fukuoka! S-a calificat în finală cu al 5-lea timp

Kyle Chalmers, mesaj pentru David Popovici: „Nimeni nu e invincibil”

„Aș minți dacă aș spune că nu am urmărit cursa lui David Popovici la 200 de metri liber. Evident, a clacat pe final, dar e tânăr și cred că va învăța din asta și va fi mult mai bun la 100 de metri. 

Nimeni nu e invincibil. Sunt de mult timp în sportul ăsta și am învățat asta de-a lungul anilor. Este o lecție pe care începe să o învețe și el”, a declarat australianul Kyle Chalmers, potrivit nine.com.au.

David Popovici va înota în prima semifinală la 100m liber pe culoarul al treilea alături de de Nandor Nemeth (Ungaria), Dylan Carter (Trinidad Tobago), Jack Alexy (SUA), Jordan Crooks (Insulele Cayman), Maxime Grousset (Franța), Sunwoo Hwang (Coreea de Sud), Guilherme Santos (Brazilia)

În cea de-a doua au fost repartizați Andrej Barna (Serbia), Alessandro Miressi (Italia), Pan Zhanle (China), Matthew Richards (Marea Britanie), Kyle Chalmers (Australia), Josh Liendo (Canada), Flynn Southham (Australia), Diogo Ribeiro Matos (Portugalia)

David Popovici este cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber. Pe 13 august 2022, la Campionatele Europene organizate la Roma, sportivul legitimat la CS Dinamo încheia cele două lungimi de bazin în 46,86 secunde, nou record mondial.

Citește și: 

David Popovici are răspunsul pentru ce a pățit în marea finală: „S-au simțit oribil!”
CM DE NATAȚIE
David Popovici are răspunsul pentru ce a pățit în marea finală: „S-au simțit oribil!”
Tom Dean, vicecampionul mondial despre cursa lui David Popovici: „Cred că a învățat că nu trebuie să înoate atât de repede prima parte”
NATAȚIE
Tom Dean, vicecampionul mondial despre cursa lui David Popovici: „Cred că a învățat că nu trebuie să înoate atât de repede prima parte”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Clujean
Clujean  •  26 Iulie 2023, 14:59

Aici vrea sa îl facă psihologic. Au actionat 3 echipe olimpice cu entitatile și protectiile lor sa ia medalii olimpice. România și David Popovici nu are protectie de nici un fel impotriva armelor lor de ultima tehnologie, care actioneaza tintit. România a lăsat cercetarea deoparte după 1990 de când sportul nu e de interes national. Cel puțin sa îl protejeze cei care au cunoștințele necesare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează