ALTELE  ·  CORONAVIRUS

Luptătorul Daniel Ghiță anunță că boicotează magazinele și se revoltă: „Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină, sclavi, hai în avioane!”

Daniel Ghiță
Daniel Ghiță

Vineri, 22 Mai, 22:16

Luptătorul Daniel Ghiță, 39 de ani, a postat un mesaj pe Facebook prin care se revoltă împotriva măsurilor sanitare și a izolării.

„Mă întreb, de ce oare virusul nu se regăsește (nu s-a regăsit) în magazinele multinaționalelor, în aeroport, în IKEA, la benzinării, în uzine și fabrici care fabrică pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare să ne infectăm în Biserică și la restaurante?! Nu vedeți? Tot ce este social trebuie sa dispără!

Dacă Merkel are nevoie de mână de lucru ieftină (sclavi), hai în avioane, înghesuiți, și hai la muncă în Germania, unde oamenii lucrează în condiții inumane, pe bani puțini! Virusul doarme! Nu este activ?? Acest virus este extrem de periculos, pentru că a luat 80% din libertățile și drepturile omului! Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o sa mai ai voie sa te exprimi public, să nu deranjam “virusul”!

Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este aceasta scanare în magazine, cu isterie, arestări! Nu mai intru și nu mai cumpăr nimic. Boicot total! Să vedeți ce vor face multinaționalele, dacă își pierd banii: pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp în România! 

Gașca lui GuWerner, Gașca Top Gun, care își bate joc de poporul român.

Nihil Sine Deo”, a postat Ghiță.

Daniel Ghiță râde de Moroșanu: „Cum să mă bat cu el când e răstignit pe cruce și o femeie aruncă cu ouă în el?”Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (26)

Nicolae Tudosie  •  23 Mai 2020, 12:57

A luat picioare in cap, trebuie sa-l intelegem.

persanu  •  23 Mai 2020, 09:00

Nu ma, lumea tre sa stea sa muncească pe 300 de euro in România să nu aiba la copii ce sa puna pe masă sa nu-și facă o vacanță de ani buni de zile pe salariu mic de rege din România. Mulți bani sunt trimiși in țară iar economia ii absoarbe in întregime. 1000 de euro trimiși in tara si cheltuiți ajunga la stat din ei cca 12-16 la suta, dacă mai sunt cheltuiți odată legal iar ajung din ei la stat 12-16 la sută, si tot asa pana sunt absorbiți in buget. Dar prea mulți pumni in cap își iau unii încât la un mementdat delireaza

1923rapidgiulesti  •  23 Mai 2020, 07:33
Postat de p.rares pe 23 Mai 2020, 00:56

Un ratat .A ajuns si acest neica nimeni sa-si dea cu parerea. La munca bufonule,oare tu ce ai realizat in viata.

Dar tu ce ai realizat in viata,te stim de pe la tv? Ai numele pe vreo coada de avion si nu te stim noi?

Vezi toate comentariile (26 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Holstein Kiel - Bielefeld

Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Nurnberg - Bochum

Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Sandhausen - Hannover 96

Digi 3
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Karlsruher - St. Pauli

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Werder Bremen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Frankfurt

Digi 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Mainz - Hoffenheim

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Bundesliga

Hertha Berlin - Augsburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
19:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Fortuna Dusseldorf

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1