SPORTURI  »  ALTELE  »  PROIECT

VIDEO + FOTO Arena de 427 de milioane de euro va fi inaugurată în aprilie » Imagini senzaționale

Englezii se pregătesc de inaugurarea celei mai mari săli de sport din țară. Co-op Live din Manchester va avea o capacitate de 23.500 de locuri și a costat 427 de milioane de euro. +9   FOTO
Englezii se pregătesc de inaugurarea celei mai mari săli de sport din țară. Co-op Live din Manchester va avea o capacitate de 23.500 de locuri și a costat 427 de milioane de euro.

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 17:58 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 18:55

Englezii se pregătesc de inaugurarea celei mai mari săli de sport din țară. Co-op Live din Manchester va avea o capacitate de 23.500 de locuri și a costat 427 de milioane de euro.

Ultimele detalii cu privire la arena Co-op Live sunt puse la punct în aceste săptămâni. Inaugurarea este planificată pentru luna aprilie a acestui an.

FOTO. Cea mai spectaculoasă arenă din Angliei este pregătită de inaugurare

+5 FOTO

Va fi cea mai mare sală acoperită din Anglia și va putea găzdui evenimente sportive, culturale sau concerte. Va avea 20.500 de locuri pe scaune, dar capacitatea poate fi extinsă până la 23.500 de persoane.

Este amplasată la câteva sute de metri de Etihad, stadionul campioanei Manchester City.

Potrivit Daily Mail, în Co-op Live se vor organiza peste 120 de evenimente în fiecare an, 100 dintre ele fiind concerte. Arena este descrisă drept „cel mai mare club de noapte din Regatul Unit”.

Proiectul a fost demarat în mai 2021, iar valoarea estimată depășește 427 de milioane de euro. Printre investitori se numără și City Football Group.

Starurile muzicii europene așteaptă cu nerăbdare să concerteze în Co-op Live. Harry Styles, fostul solist al trupei One Direction, s-a numărat printre cei care au contribuit la proiect:

Sunt extrem de mândru de ce am realizat. Manchester este un oraș incredibil, plin cu oameni frumoși. N-aș putea fi mai fericit decât sunt acum. Am fost implicat total în acest proiect. Am fost atras de oportunitățile pe care le aduce.

Citește alte știri din sportul internațional:

Camerele TV s-au îndreptat imediat către Țiriac Jr. » Gestul făcut în timp ce Sorana Cîrstea, iubita lui, pierdea semifinala de la Dubai

Lovitură de proporții pe piața media! Un post generalist va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Februarie 2024, 09:43

Noi n-avem 23,5k nici pe stadioane (majoritatea) :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează