SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

Tatăl lui David Popovici a dezvăluit motivul plecării de la Steaua la Dinamo: „Era evident”

Mihail Popovici, tatăl lui David Popovici (17 ani), a dezvăluit motivul plecării sportivului de la CSA Steaua. Tânărul înotător este acum înregistrat la marea rivală CS Dinamo. +21   FOTO
Mihail Popovici, tatăl lui David Popovici (17 ani), a dezvăluit motivul plecării sportivului de la CSA Steaua. Tânărul înotător este acum înregistrat la marea rivală CS Dinamo.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 14:14 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 17:32

Mihail Popovici, tatăl lui David Popovici (17 ani), a dezvăluit motivul plecării sportivului de la CSA Steaua. Tânărul înotător este acum înregistrat la marea rivală CS Dinamo.

David Popovici reprezintă marea speranță a României pentru următoarele ediții ale Jocurilor Olimpice. Tânărul înotător a surprins pe toată lumea la finalul lunii septembrie, când a semnat cu CS Dinamo. Tatăl sportivului susține că șefii de la CSA Steaua nu au fost deschiși la negocieri. 

Motivul plecării lui David Popovici de la CSA Steaua la Dinamo

„David a avut contract cu clubul Steaua până în data de 31 august. După încheierea contractului, noi am căutat să semnăm cu un alt club. 

Am avut mai multe discuţii în acest sens. Am purtat multe negocieri, dar, în cele din urmă, am ales Dinamo pentru că a fost clubul care ne-a făcut cea mai bună şi de viitor ofertă. Alaturi de David va veni şi antrenorul lui, Adrian Rădulescu”, a spus Mihai Popovici, la Telekom Sport

Fanii steliști, contrariați după pierderea lui David Popovici

„Asociația Steliștilor 1947”, o grupare non-profit care sprijină echipa de fotbal a Stelei, a reacționat imediat după anunțul mutării lui David Popovici la Dinamo, continuând astfel disputa cu oamenii din conducerea CSA.

„Pierdere enormă pentru Steaua! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), a semnat cu Dinamo. Ne întrebăm oare ce putea Dinamo să ofere mai mult decât Steaua? Bazinul olimpic pe care Steaua, club cu campioană olimpică, nu este în stare să îl construiască?

  • Zero promovare performanțe sportive ale actualilor și foștilor campioni steliști
  • zero promovare și planuri pentru dezvoltarea infrastructurii
  • zero campanii de atragere sponsori și suporteri, mai ales la sporturile de echipă!

Care este strategia pe termen mediu și lung? Tot punem aceste întrebări de peste 7 ani!!!”, a fost mesajul postat de AS47 pe Facebook.

VIDEO Interviu cu înotătorul David Popovici: „Cumva ortopedul mi-a recomandat să vin la bazin din cauza unei probleme la spate”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

EXCLUSIV Planuri atipice pentru antrenorul dinamovist Makrem Missaoui: viitor în agricultură și politică » Îi „înțeapă” pe fotbaliști: „Sunt enervant de slabi!”

VIDEO EXLCUSIV Cum „a lăsat-o mai moale” România la un Campionat Mondial: „Știam că ne convine ”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
creeperno115
creeperno115  •  05 Octombrie 2021, 22:41

Mai bine ca n-a tradat patria

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Octombrie 2021, 18:33

Ma doare la basca daca un inotator este legitimat la Steaua sau la Dinamo, atat timp cat reprezinta Romania. Mie imi pare rau de Popovici ca a refuzat sa plece in Statele Unite unde ar fi avut o sansa sa ajunga in topul mondial, la noi pur si simplu nu beneficiaza de conditiile necesare, nici la Dinamo, nici la Steaua.

1947____forumer
1947____forumer  •  05 Octombrie 2021, 18:27

Ii urez succes in a deveni cel mai mare inotator roman din istorie! Are potential imens. dinamo, ca de obicei, fura sportivii Stelei. Dar o face pt ca ai nostri conducatori sunt incompetenti. Dar e ciudat si cum dinamo isi permite sa faca oferte mai bune decat cluburi private la inot si sa plateasca antrenor de la Barcelona la handbal, plus super jucatori. Ma rog, aia e, Steaua a pierdut un viitor mare campion, dar va continua sa dea o buna parte din medaliatii JO, mondiale si europene ai Romaniei! Mandru STELIST!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează