SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

FOTO Apariție surpriză la Naționalele de Natație » Teodora Stoica, galerie pentru rivalul lui David Popovici

Teodora Stoica, în centrul imaginii / FOTO: Raed Krishan +32   FOTO
Teodora Stoica, în centrul imaginii / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 20:50 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 21:08

Teodora Stoica, fiica managerului celor de la FCSB, l-a susținut pe stelistul Andrei Enache (18 ani) în finala probei de 400 metri liber de la Campionatele Naționale de Natație. 

Finala probei de 400 de metri liber masculin a oferit cel mai așteptat duel al Naționalelor de Natație, cel dintre David Popovici și Vlad Stancu. Cei doi au mers cap la cap pentru aur, câștig de cauză având Popovici.

FOTO. Teodora Stoica, prezentă la Campionatele Naționale de Natație

+28 FOTO

Teodora Stoica a avut un alt favorit în cursă, pe Andrei Enache, sportiv legitimat la CSA Steaua. Cei doi sunt colegi în lotul național de înot ape înghețate.

Enache a avut cea mai inimoasă galerie în bazinul de la Otopeni și a încheiat finala la 400 de metri liber pe poziția a 5-a, cu timpul de 4:06,40.

Teodor Stoica și Andrei Enache, în lotul național de înot în ape înghețate

Andrei Enache a participat la 6 probe la Mondialele de Înot în Ape Înghețate din luna ianuarie. A obținut un argint în competiția generală, în proba de 250 de metri liber.

Acum un an pe vremea asta am început să înot. Știam doar că e un sport recomandat tuturor, nu mi se părea ceva captivant. Nu știam dacă voi putea înota bine, practic n-aveam așteptări. Eram doar entuziasmată că încep ceva nou. Astăzi m-am alăturat echipei naționale de înot în ape înghețate. Nu m-am gândit vreodată că atunci când plec undeva, mai ales când e frig afară, primul google search va fi “lacuri/râuri în zonă”.
- Teodora Stoica, în octombrie 2022

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Simona Halep, afacere colosală » Ce româncă și-a permis să achite o avere pentru vila de lângă Herăstrău

Reacție aspră în disputa de la hochei: „Dictatorial! De ce nu decidem direct cine ia aurul, argintul și bronzul?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Sarcastique
Sarcastique  •  08 Aprilie 2023, 05:02

cred ca ati gresit , sportivii astia de mare performanta nu pot fi decat de la fc .fcsb . cum sa spui steaua ?! vorbesti de funie in casa spanzurarului .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează