SPORTURI  »  ALTELE  »  K1

Raul Cătinaș revine în ring după 4 ani! Motivul halucinant al retragerii temporare + atac la Ghiță: „N-a vrut să lupte cu nimeni”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 13:35

Raul „Iron" Cătinaș, 31 de ani, revine în ringul de kickboxing după o pauză de 4 ani cauzată de mai multe dezamăgiri și probleme care au dus la o retragere temporară din activitate a celui care era supranumit, acum câțiva ani „copilul teribil al K1-ului".

Raul, care la 21 de ani devenea cel mai tânăr participant în finala K-1 Final 16, a decis să revină în kickboxing și va lupta în România, pe 4 iunie, la Timișoara, în Golden Fighter Championship. Raul, fost partener de antrenamente al legendarilor Badr Hari sau Jerome Le Banner, se pregătește acum în Olanda cu Michael Polanen, la ARJ Trainingen.

Astfel, pe 4 iunie, în Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara, românul va urca în ring în poate cel mai așteptat moment al kickboxingului din România în 2020. Revenirea în ring a lui Cătinaș va fi capul de afiș al galei Golden Fighter Championship, promoție ajunsă la ediția cu numărul 7.

CE SPUNE RAUL CĂTINAȘ

- Raul, cum ai decis să revii în ring după o pauză destul de lungă și de ce ai ales Golden Fighter Championship?
- În primul rând nu am decis niciodată să renunț definitiv la acest sport. În 2016 am avut ultimul meci în Spania, în promoția unui cunoscut antrenor roman, dar nu am fost plătit nici eu, nici colegii mei. Tot în decursul acelui an mi s-au anulat două meciuri de kickbox pe motiv că adversarii s-au accidentat, iar promotorii nu mi-au adus alți adversari, desi eu am investit bani și timp în pregătirea mea pentru acele dispute. După cum puțini știu mie îmi era restricționat un contract cu organizația Glory, iar toate astea au dus la o dezamăgire și o retragere temporară din acest sport. Mereu am vrut să revin, dar m-am săturat să mă antrenez din banii mei, să fiu propriul meu „sponsor". Probabil am greșit sau nimic nu este întâmplator. Am ales acum să revin în Golden Fighter Championship și datorită promotorului Alin Fălcușan, un adevărat profesionist, o persoană care îmi inspiră încredere.

- Cum decurg antrenamentele în Olanda? 
- Sunt obișnuit cu antrenamentele din Olanda, m-am antrenat aici încă de prin anul 2008. Pentru mine acum e o perioada grea având în vedere pauza aceasta lungă, dar eu zic că în maximum o lună de zile o să intru în ritm, iar la ora galei voi fi în formă maximă.Michael Polanen este unul dintre cei mai buni antrenori olandezi ai momentului și cred că este o alegere foarte bună pentru mine să mă pregătest la ARJ Trainingen.

- S-a vorbit, la un moment dat, de o posibilă luptă cu Daniel Ghiță? Mai este un obiectiv pentru tine? 
- Nu a fost vorba de niciun meci și nici nu cred că a intenționat asta. Am fost provocați toți greii români de către Daniel Ghiță, iar eu am fost primul care i-am acceptat provocarea și am fost jignit într-un mod ieșit din comun. Eu nu cred că a vrut să lupte cu nimeni, a fost doar un scandal mediatic nimic mai mult. Nu mă interesează acest om și niciun circ mediatic din România!

„Le mulțumesc fanilor care m-am susținut chiar și în această pauză, care au fost lângă mine și încă cred în forțele mele. Le mulțumesc chiar și celor care mă critică și nu sunt de partea mea! Datorită lor sunt mai puternic și am să revin și mai bun" - Raul Cătinaș

Raul Cătinaș revine în ring după 4 ani! Motivul halucinant al retragerii temporare + atac la Ghiță: „N-a vrut să lupte cu nimeni”

VEZI ȘI:

SHOW! Moment genial după victoria lui Tyson Fury cu Deontay Wilder! Ce i-a pus să facă pe spectatori

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează